MLADOŽENJIN KROŠE PATOSIRAO PIJANOG GOSTA: Hteo da ispadne ŠMEKER na svadbi, pa dobio PO NOSU! Mlada se uhvatila za glavu (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

HAOS

MLADOŽENJIN KROŠE PATOSIRAO PIJANOG GOSTA: Hteo da ispadne ŠMEKER na svadbi, pa dobio PO NOSU! Mlada se uhvatila za glavu (VIDEO)

Zanimljivosti -

Nažalost, pojedini ljudi u potpunosti izgube kontrolu nakon što popiju čašicu previše, pa se tako i jedan mladić osetio pozvanim da preuzme glavnu ulogu na nekoj svadbi, i to nedugo nakon što je par isekao svadbenu tortu.

Iz čistog je mira zgrabio parče torte rukama u želji da je natrlja po faci mlade i mladoženje, a od svoje nimalo umesne šale nije odustao čak ni kada mu je par jasno stavio do znanja da ga ne želi blizu.

On je ipak nastavio da mrvi i razbacuje tortu po prostoriji, pa je završio na leđima jednom kada je mladoženji napokon prekipelo. Pogodio ga je desnim krošeom i poslao na pod, pa je tako jedan svečani trenutak obeležio i bokserski incident.

Inače, snimak je ovih dana postao viralan na Redditu, iako je izvorni zapis objavljen na TikToku tokom 2020. godine. Autor snimka u međuvremenu je ostao bez naloga, pa nije jasno gde je video tačno nastao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:10

Svadba Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track