RODILA DETE SINU DOK JE BILA U VEZI SA NJEGOVIM OCEM: Manekenka je brzo postala jedna od najmoćnijih žena, a ovo JE NJENA ĆERKA
Foto: Profimedia

prava je lepotica

RODILA DETE SINU DOK JE BILA U VEZI SA NJEGOVIM OCEM: Manekenka je brzo postala jedna od najmoćnijih žena, a ovo JE NJENA ĆERKA

Pop kultura -

Manekenka i pevačica Karla Bruni važi za jednu od najlepših na svetu, a pored vanserijske lepote ona je poznata i po svom burnom životu i romansama. Lepa Karla proslavila se ranih 1990-ih kao jedna od najtraženijih manekenki sveta, a i danas blista iako je zagazila u šestu deceniju.

Karla Bruni
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Prvi album je objavila 2000, a početkom 2000-ih je nanizala brojne singlove i hitove, ali karijeru je stavila na pauzu kada se 2008. udala za francuskog političara i bivšeg predsednika Nikolasa Sarkozija.

Prva dama

Bila je to ljubav na prvi pogled, a sreli su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima koji su im namestili sastanak na večeri. Njihova veza je podigla puno prašine jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva francuska dama, ali oni se nisu obazirali na kritike i sve su preživeli.

Neki su im se rugali i jer je Karla devet centimetara viša od Sarkozija. Nije ih razdvojilo ni kada je Nikolas osuđen na zatvor zbog korupcije i trgovine uticajem. Njih dvoje dobili su ćerku.

Sve je interesovala njihova romansa, a kako je ranije ispričala, ona je bila vrlo vešta u skrivanju i prerušavanju. Kada ju je 2007, na početku njihove veze, Sarkozi upozorio da će ih opsedati na stotine paparaca, ona mu je odgovorila:

Nikola Sarkozi, Karla Bruni
foto: Rojters

- Kada je reč o žutoj štampi, ti si amater. Moja veza sa Mikom Džegerom je osam godina držana u tajnosti. Prošli smo kroz sve svetske metropole i nijedan nas fotograf nije nikada uhvatio.

Rani radovi i romanse

Međutim, Karla je bila na meti svih tabloida mnogo pre Sarkozija, kada je bila u vezi sa Žan-Polom Etovenom, koji je bio ugledni novinar. Njihova romansa postala je centar svih natpisa nakon vesti o njenoj trudnoći.

Karla je zatrudnela sa njegovim sinom sa kojim je kasnije ostala u odnosu dugih devet godina. Razumljivo ova vest bila je šok za javnost, međutim Bruni se nije obazirala na mišljenja drugih.

Deca

Karla ima dvoje dece, a za sve ove godine ljudi nisu imali prilike da se upoznaju sa njenom ćerkom. Manekenka je naslednicu vešto krila od bliceva aparata, dok starijeg sina Aurelija redovno deli na mrežama.

Manekenka je ćerku rodila 2011. dok je njen suprug bio na predsedničkoj funkciji i tako se upisali u istoriju, kao prvi par koji je dobio dete za vreme službovanja u Jelisejskoj palati.

Kao što smo već rekli, fotografije njihove naslednice su retke, a jednu je podelila upravo Karla na Instagramu, uz simpatičan opis.

- Često nosi moju odeću i od toga se topim - napisala je Karla na fotografiji, gd njena ćerka pozira okrenuta leđima u crnom sakou i majčinim crnim čizmama.

Nikola Sarkozi iz prethodnih brakova ima tri sina - Pjera, Žana i Luja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track