DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST 2023. GODINE: Ribe mogu da upoznaju nekog POSEBNOG, a Bikovi će morati da budu oprezni sa FINANSIJAMA
Foto: Shutterstock

dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. AVGUST 2023. GODINE: Ribe mogu da upoznaju nekog POSEBNOG, a Bikovi će morati da budu oprezni sa FINANSIJAMA

Zanimljivosti -

Evo šta horoskopske znake čeka 6. avgusta 2023. godine.

Strelac

Živite bez brige o sutrašnjici, trošeći tačno onoliko koliko zaradite. Pazite, jer danas živite malo iznad svojih mogućnosti i nezgodno vam je da se zadužujete. Poverenje je neprocenjivo, ne zaboravite da vratite ono što dugujete. Pokažite drugim ljudima da možete biti borac kada je potrebno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Škorpija

Napetost u kući se akumulira i ne ostavlja predaha. Preuzmite kontrolu nad situacijom tako što ćete pozvati sve članove kuće da govore. Sve što se kaže treba doćekati sa ljubaznošću, pa i prekore upućene vama. Nemojte biti previše oštri kada razgovarate sa prijateljima koji mogu biti osetljivi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Vaga

Nemojte se plašiti eksperimentisanja sa odećom i bojom kose. Zapišite svoju dnevnu rutinu. Došli ste do velike prekretnice i sada je vreme da ponovo razmislite o svojoj strategiji. Naučili ste mnogo o sebi i šta možete da postignete. Pogledajte širu sliku i tada ćete dobiti predstavu o tome šta sledi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Devica

Vaše raspoloženje je savršeno i blistate. Priuštite sebi trenutke dubokog opuštanja daleko od gnjavaže i stresa svakodnevnog života. Na pragu ste napredovanja u karijeri, spremni ste da napravite sledeći korak i ne plašite se da pokažete celom svetu. Velika je moć u samopouzdanju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Lav

Ako radite, možete preživeti ovaj dan bez problema. Nekoliko malih disfunkcija će vas naljutiti. Morate ostati mirni i morate brzo se sabrati kako biste izbegli nepotrebne reči nadležnima.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Rak

Vaš dom je sigurno utočište gde možete u potpunosti da napunite svoje baterije. Vaše samopouzdanje je visoko i osećate se dobro emocionalno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Blizanci

Ne znate baš šta želite i ne možete da birate između različitih želja koje je teško pomiriti. Moguće je zaljubljivanje za slobodne i romantične varnice.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Bik

Osetićete neodoljivu potrebu da oslobodite svu napetost koja se nakupila u vama nekoliko nedelja. Period nije optimalan za nepromišljeno trošenje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ovan

Vaša intuicija vam pomaže da donesete važne odluke.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Poslušajte savete svog partnera, on može da vas vodi bolje nego što mislite.

(Kurir.rs/SENSA)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track