BEOGRAĐANKA DOŽIVELA HOROR U SALONU: Uništili joj kosu ovim tretmanom, BOLI DUŠA! Frizer u ŠOKU upozorio sve devojke! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

užaš!

BEOGRAĐANKA DOŽIVELA HOROR U SALONU: Uništili joj kosu ovim tretmanom, BOLI DUŠA! Frizer u ŠOKU upozorio sve devojke! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Izbor dobrog frizera je veoma bitan jer on vam "radi o glavi", a kod onih nestručnih, krajnji rezultat može da bude veoma razočaravajući i u najgorem slučaju, može da uništi kosu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Da je bitno kod koga sređujete kosu, uverila se i jedna Beograđanka. Naime, ona je otišla u jedan salon i frizerka joj je uništila kosu. Na snimku se čuje da Matija Radulović priča da je ona kačila keratin van nadogradnje i da je time uništila kosu mušterije.

frizer, Beograd, horor
foto: Printscreen/TikTok

Kao što se vidi, kosa joj je totalno zamršena, a osoblje drugog salona se potrudilo da joj istu razmrsi.

@maki.king.of.hair Masovno devojke ostaju bez kose zbog ovakvih Zlodela od nestrucnih Frizera kojima treba zabraniti da ikada vise dotaknu kosu! #viral #tiktok #kosa #pakao #fyp #foryou #foryoupage #viralvideo #balkan ♬ original sound - Matija Radulovic

"Masovno devojke ostaju bez kose zbog ovakvih zlodela od nestručnih frizera kojima treba zabraniti da ikada više dotaknu kosu!", napisao je on u opisu ispod snimka.

Komentari su se nizali i svi do jednog su pisali "bruka" i "strašno".

Iskreno se nadamo da je devojka uspela da reši problem i da će sledeći put dobro porazmisliti koga bira za frizera.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track