OVI ZNAKOVI U HOROSKOPU ĆE SE OBOGATITI DO KRAJA 2023. GODINE: Imaće sreće u finansijama i pratiće ih materijalna stabilnost!
Foto: Sarayut Thaneerat / Panthermedia / Profimedia

astro

OVI ZNAKOVI U HOROSKOPU ĆE SE OBOGATITI DO KRAJA 2023. GODINE: Imaće sreće u finansijama i pratiće ih materijalna stabilnost!

Zanimljivosti -

Iako je veliki broj planeta retrogradno (Venera, Saturn, Neptun i Pluton), sve će da dobije potpuno drugačiju perspektivu od septembra, pa će biti više prilike za ostvarivanje ličnih ambicija, ali i popravljanje finansijske situacije.

zodijak, horoskop
foto: Profimedia

Jupiter, planeta sreće i blagostanja nalazi se uveliko u Biku, što pogoduje sticanju materijalnog bogatstva.

Ukoliko se pitate ko će biti materijalno stabilan do kraja godine, onda su to znakovi među kojima su Bikovi, Škoprije i Rakovi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

BIK

Vaša godina je uveliko krenula, jer je Jupiter, planera sreće nakon 12 godina zgrazio u vaš znak. To znači da je sreća na vašoj strani. 2023. na 2024. godinu je momenat kada treba da poradite na proširenju biznisa, a to će zahtevati puno rada, ali će vam se itekako isplatiti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

ŠKOPRIJA

Do kraja 2023. godine ostvarićete novo poslovno partnerstvo koje će vam doneti novac. Pošto Jupiter gradi aspekat sa Uranom to može da vam deluje rizično, ali ako podrazumeva i korišćenje novih tehnologija, onda možete da profitirate. Dakle, preko interneta možete da zaradite veliki novac.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

RAK

Vi ste odlično startovali 2023. godinu i tako će se nastaviti do kraja godine. Imate šanse da ostvarite svoja očekivanja preko uticajnih prijatelja. Partnerstvo sa Bikovima može da vam donese profit. Dakle 2023. godina donosi vam ostvarivanje snova.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track