OVO JE MUŽ MARGO ROBI! Ikonična Barbi ima svog Kena, a on je NAJZGODNIJI FRAJER U LONDONU: Ovako je počela njihova romansa
Foto: Mattel/Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

možda niste znali

OVO JE MUŽ MARGO ROBI! Ikonična Barbi ima svog Kena, a on je NAJZGODNIJI FRAJER U LONDONU: Ovako je počela njihova romansa

Pop kultura -

Titula najveće zvezde u Holivudu pripala je nedavno glumici Margo Robi, nakon premijere filma "Barbi" Grete Gerving koji je oborio sve rekorde na blagajnama. Film je stvario rekordnu zaradu od 1,03 milijarde dolara za manje od tri nedelje.

Margo Robi
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovo ostvarenje o ikoničnoj lutki oduševio je sve, ne samo pripadnice lepšeg pola i najmlađe, a Margo je odlično profitirala od toga. Priča prati Stereotipnu Barbi, koja vođena crnim mislima odlazi u stvarni svet, zajedno sa svojim Kenom.

I dok komentari na račun izgleda Margo Robi samo pljušte, gde je svi porede sa ikoničnom lutkom, veliku pažnju privukao je i njen suprug Tom Akerli. Šarmantnog filmskog producenta često nazivaju Kenom i dele komplimente kako izgleda savršeno pored svoje Barbi.

Margo Robi, Barbi
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Ko je Tom Akreli?

Ovaj samopouzdani filmski producent svoja je prva iskustva pred kamerama imao u filmovima o Hariju Poteru. Bio je deo glumačke ekipe, a tumačio je jednog od učenika iz Sliterina. Međutim, ambicije su ga odvele iza kamere, pa je Akerli odlučio da krene u produkciju.

Margo Robi, Tom Akerli
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tokom godina počeo je da se bavi i režijom, a 2014. je otvorio sopstvenu producentsku kuću koja potpisuje velike filmske uspehe poput "Ja, Tonja", "Ptice grabljivice" i "Mlada žena koja obećava".

Kako je počela romansa?

Slavni par se zaljubio na snimanju Franseske svite, a venčali su se 2013. na tajnoj ceremoniji. Jedno vreme su bili vrlo dobri prijatelji, čak i cimeri, a Margo je u jednom intervjuu za Toma rekla da je on "najzgodniji frajer u Londonu".

Par je uplovio u ljubavnu vezu otprilike u vreme kada je Margo promovisala film "Vuk sa Vol strita". Nisu želeli da se javno eksponiraju pa su izbegavali zajedničko pojavljivanje u javnosti.

Ne vole da se medijski eksponiraju, ali su ih nekoliko puta paparaci snimali u zajedničkoj šetnji, tokom koje su razmenjivali poljupce.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:31

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track