MLAD MESEC U LAVU 16. AVGUSTA DONOSI NOVE POČETKE: On je pomalo dramatičan, ali nekima će preokrenuti život i doneti promene
Foto: Shutterstock

astro

MLAD MESEC U LAVU 16. AVGUSTA DONOSI NOVE POČETKE: On je pomalo dramatičan, ali nekima će preokrenuti život i doneti promene

Zanimljivosti -

Mlad Mesec u Lavu je dramatičan i omogućava nam nove, produktivne početke u ljubavi, ali i u poslu. Sredina avgusta nam nudi drugu šansu, možemo započeti nove životne projekte svesni sebe i svojih kvaliteta.

mesec, noć, mrak, more, okean
foto: Shutterstock

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti u retrogradnom kretanju, a kada se u Lavu pojavi mlad Mesec dešavaju se posebno intenzivne promene. Formiraju se kvadrati, intenzivan i stresan aspekt sa Plutonom i Neptunom koji će dovesti u pitanje naše unutrašnje ja i podstaći nas da svoje loše navike pretvorimo u produktivne. Možemo li to da uradimo?

Mlad Mesec u Lavu i ljubav

Jasno vam je da će na ljubavnom planu biti previranja u pogledu toga da li starom partneru treba dati novu šansu, da li je veza u kojoj smo stabilna, šta zaista želimo... Moramo nešto da promenimo, a ne znamo tačno kako, što može stvoriti duboku frustraciju.

Najbolji savet je da ćutite, slušate partnera i pokušajte da jedno drugo podržite na putu ka uspehu.

Horoskop, ljubavni horoskop
foto: Shutterstock

Kada je Mesec u stabilnom znaku poput Lava, zajednički težimo stabilnosti i jasno definisanim odnosima. Ovog puta, zbog tranzita drugih planeta, fokus će biti na nama umesto na okruženju, zapitaćemo se šta zaista želimo i postaviti ciljeve za naredne godine.

Tokom avgusta mnogi parovi mogu da ispolje želju za detetom, a mnogi koji su se razdvojili u proteklom periodu mogu da shvate da im je samo potreban odmor i rad na pomirenju. Jednostavno, kao da nam treba neka vrsta odmora i formiranja zajedničkih ciljeva koji će nas u budućnosti ponovo zbližiti.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Umesto da očajavamo i nalazimo stvari koje nisu dobre, vreme je da se zauzmemo za sebe. Donosimo poštene odluke i formiramo ciljeve, a sve da bismo počeli da ih ostvarujemo u prvoj polovini septembra, kada Merkur završi svoj retrogradni hod.

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za lični napredak?

Mlad Mesec u Lavu će vas povezati sa osobom prema kojoj gajite iskrena osećanja, dati vam šansu da na intenzivniji i konkretniji način započnete određene veze. Na vama je da prepoznate energiju i iskoristite prednosti ovog tranzita!

Osim poboljšanja odnosa, ovo je period kada možete raditi i na ličnom napretku. Da li postoji nešto što želite da radite već duže vreme, a ne nalazite vremena za tu aktivnost? Ovo je znak da krenete!

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za poslovne aktivnosti?

Mlad Mesec u Lavu budi u nama želju za dobrim materijalnim statusom, liderskim pozicijama, kao i formiranjem sopstvenog posla. Razmislite o tome kako možete da unovčite svoje znanje? Kako možete dodatno doprineti kućnom budžetu? Kako formirati projekte koji zavise isključivo od vas?

Horoskop, Pare
foto: Profimedia, Shutterstock

Moramo imati na umu da retrogradne planete mogu uticati na nas tako da se upuštamo u sitne poslovne probleme, iznerviramo se na poslovnom sastanku ili iznenadimo uobičajenim komentarima na koje ranije nismo reagovali. Zbog svega toga ćemo se na kraju dana osećati loše i umorno, zato se fokusirajte na sebe i projekte koji vam mogu pružiti svetlu budućnost.

Fokusirajte se na produktivnu komunikaciju, jasno se izrazite i kada se ukaže prilika, predstavite svoja kreativna rešenja i ideje. Okruženje će ih prepoznati i u narednom periodu zaista ćete moći da profitirate!

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track