NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. AVGUSTA: Retrogradna Venera donosi karmičke dugove, pozive iz prošlosti i IZNENADNE ŠOKOVE
Foto: Shutterstock

LJUBAVNI HOROSKOP

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. AVGUSTA: Retrogradna Venera donosi karmičke dugove, pozive iz prošlosti i IZNENADNE ŠOKOVE

Zanimljivosti -

Uveliko je Venera retrogradna, a gradila je i izazovne aspekte sa Uranom, tako da su svi ljubavni odnosi na velikom testu, a mnoge veze se raspadaju zbog dugova iz prošlosti.

OVAN

Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite. Možda ćete flertovati s nadređenim ili ćete imati aferu koja nije u skladu s pravilima ponašanja na vašem radnom mestu. U svakom slučaju ovo će biti dramatična nedelja puna uzbudljivih događaja, ako već ne potpuno prijatnih.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

BIK

U narednom periodu možete doživeti i najlepše i one ne baš poželjne trenutke. Izgleda da su mogući izvesni sukobi sa izabranom osobom, posebno na nivou ega, ali srećom dobro ćete se razumeti i uspeti da razrešite sukobe. Mirenje će biti vrlo uzbudljivo.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

BLIZANCI

Naredne nedelje ćete se osećati čak i više stimulisani i zainteresovani za fizički kontakt sa izabranom osobom nego u prethodnom periodu. Imaćete više sreće u vezi s ljubavlju i seksom, zbog toga ćete sigurno doživeti lepe stvari.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

RAK

Sigurno ćete imati prilike da upoznate šarmantne i krajnje privlačne osobe. Bićete ludo zaljubljeni u nekog s kim ćete dobiti šansu da budete. Ako ste već u vezi, ovo će biti podjednako uzbudljiva nedelja jer će se strasti probuditi.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

LAV

Nažalost, izgleda da naredni period neće biti naročito povoljan za vas, jer ćete biti skloni sukobima i teško uspevati da održite harmoniju čak i u površnim odnosima, a kamoli ljubavnim. Pokušajte konstruktivno da koristite svoju energiju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

DEVICA

Izgleda da ćete se ove nedelje dobro zabavljati i imati priliku da prisustvujete jednom veselom događaju gde biste mogli upoznati nekog posebnog. Takođe, izlazićete više nego obično i naglašavati svoj tihi seksepil, što će privući pažnju.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

VAGA

Vaše emocije će biti uzburkane dešavanjima u porodici, zbog čega nećete biti skoncentrisani na svoj ljubavni život. Budite oprezni, jer u ovakvim energetskim previranjima lako možete napraviti grešku i uraditi nešto zbog čega ćete se kajati.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

U narednom periodu ćete sigurno imati zanimljiv ljubavni život. Posebno ćete mnogo vremena i energije posvetiti flertu i verbalnom izražavanju svojih emocija i želja. To sve liči na "ljubav preko mreže", koja lako može da preraste u nešto konkretno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

STRELAC

Vaša potreba za drugačijim čulnim zadovoljstvima biće povećana u ovom periodu. Zbog toga ćete se upuštati u različite vrste doživljaja, od nevinog uživanja u egzotičnoj hrani do raznih ljubavnih i seksualnih kontakata.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

JARAC

Ljudi nisu svesni snage vaše seksualne energije, jer je obično sublimisana i usmerena na postizanje konkretnih ciljeva. Ipak, ove nedelje neće biti tako. Ako i budete trošili energiju na rad, ipak ćete je imati dovoljno da u vama izazove potrebu da nađete partnera.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

VODOLIJA

Iako je očigledno da ćete upoznati nekog ko će vas zainteresovati, ako već niste, izgleda da to neće biti jednostavna osoba niti laka veza. Ako ste u dugoj vezi ili braku, ove nedelje biste mogli doživeti probleme i nestabilnost u odnosu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

RIBE

Izgleda da će se ljubavni zanos u koji ste upali još prošle nedelje nastaviti i ove, ali treba zaista da budete oprezni kad je reč o tome kome poklanjate svoje srce i poverenje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ružičaste naočare koje često imate na očima dok gledate u izabranu osobu mogu da vas uvale u nevolju.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track