ENGLESKA BRUJI O POTEZU NAVODNE LJUBAVNICE PRINCA VILIJAMA: Kejt Midlton umešala prste u novi trač, a sve sakrila od supruga!
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

evo šta se dešava!

ENGLESKA BRUJI O POTEZU NAVODNE LJUBAVNICE PRINCA VILIJAMA: Kejt Midlton umešala prste u novi trač, a sve sakrila od supruga!

Pop kultura -

Početkom ove godine britanski dvor je potresao skandal jer je počelo da se šuška o navodnoj ljubavnici princa Vilijama. Ključni trenutak bio je u februaru na crvenom tepihu BAFTA nagrada kada je Kejt pokušala da Vilijama uhvati za ruku, ali joj on nije dozvolio. Svet je ubrzo obišla vest da budući kralj Engleske ima aferu sa, ni manje ni više, bivšom najboljom drugaricom svoje žene. U pitanju je Rouz Čolmondeli, markiza od Čolmondelija, poznatija kao Rouz Hanberi. A sada je usledio preokret u priči.

Princ Vilijam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Britanskim medijima odjeknula je vest da je Kejt Midlton sa prijateljima bila kod Rouz i njenog muža na večeri. Čini se da je Rouz pozvala Kejt kod sebe, a zanimljivo je da Vilijam nije bio tu.

Da sve bude intrigantnije, Kejt je posle večere inkognito otišla na rejv festival koji se održavao tu, na Rouzinom imanju Hoton Hol.

„Posle večere jedan od gostiju je predložio Ketrin da ode na festival. Ona je bila nervozna zbog te ideje, ali je posle razgovora sa svojim obezbeđenjem otišla. Vilijam nije bio tamo“, kazao je izvor za britanske medije.

Rouz je inače jedna od Kejtinih najboljih prijateljica i veoma je bliska sa članovima kraljevske porodice. Ali nakon što su sporne fotografije ranije procurile, Kejt i Rouz su navodno raskinule sve veze i prekinule svoje prijateljstvo. Nedugo nakon toga Rouz je zabranjeno da učestvuje na svim događajima kraljevske porodice gde su bili Vilijam ili Kejt.

Ova afera se iznova pominjala u javnosti i nakon što je Kejt u cvećari priznala da nije očekivala ništa od svog muža na Dan zaljubljenih i implicirala da on nije tako romantičan kao ranijih godina.

Takođe, u međuvremenu u javnost su ponovo isplivale fotografije sa događaja iz 2016, retke na kojima se ova dva para mogu videti zajedno. U pitanju je humanitarna gala večera za pomoć jednoj dečijoj bolnici koju su organizovali Čolmondelijevi. Na fotografijama se jasno može videti da Kejt nema svoj uobičajeni opušteni izraz lica, a mnogi su komentarisali da izgleda kao da će pući od besa. S druge strane, Rouz je imala skoro pokajničko držanje.

(Kurir.rs/Zadovoljna)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track