OVAKO DECA BOGATAŠA PLAĆAJU RAČUN U RESTORANU: Naručio večeru za 6.000 EVRA, a kada je došao CEH na naplatu, usledio ŠOK OBRT!
Foto: Printscreen/TikTok

video

OVAKO DECA BOGATAŠA PLAĆAJU RAČUN U RESTORANU: Naručio večeru za 6.000 EVRA, a kada je došao CEH na naplatu, usledio ŠOK OBRT!

Zanimljivosti -

Video koji bi mogao da se nazove "Rođen sa zlatnom kašikom", a koji je objavljen na profilu European kid privukao je veliko interesovanje na Tiktoku. Snimak daje odgovor na pitanje kako deca bogataša plaćaju ogromne račune u restoranu. A iznos na tom računu je frapantno visok.

"Vaš račun, ukupno 5.925 eura. Kako želite da platite? Kešom, karticom?", upitao je konobar, a momak je rekao: "Tata? Može li moj otac da plati?". Otac je ljutito uzeo novac, a njegov naslednik je poručio: "Moja kartica je ovde", misleći na oca.

Video ima višemilionske preglede. "5.900 evra za večeru - bila bih sita narednih devet meseci", "Tata je ime kreditne kartice" . "Ova metoda plaćanja uvek daje rezultate", komentariše se na Tiktoku, a kako bi glasio vaš komentar?

Na profilu koji na ironičan način prikazuje život dece bogataša može se videti i kako izgleda putovanje na privatno ostrvo u Grčkoj. Kada su vaši roditeli vlasnici tog ostrva, podrazumeva se...

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track