POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Spremite se za SVAĐE I PROBLEME! Do OVOG DATUMA će biti PAKAO, a posebno neka se paze OVI ZNAKOVI
Foto: Profimedia

SREĆNO

POČEO JE RETROGRADNI MERKUR: Spremite se za SVAĐE I PROBLEME! Do OVOG DATUMA će biti PAKAO, a posebno neka se paze OVI ZNAKOVI

Zanimljivosti -

Retrogradni Merkur stupa na snagu danas i završava se 15. septembra, a nema sumnje da će, kao i uvek, mnogima pomrsti konce. Device će biti pod njegovim najjačim uticajem, naročito kada je reč o finansijskom polju. Astrolozi kažu da osobe koje su rođene u znaku Devica mogu u ovom periodu da se osećaju umorno, a komunikacija će takođe biti pod znakom pitanja. Mnoge reči i poruke mogu da budu pogrešno shvaćene, zbog čega bi trebalo da budu na oprezu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Retrogradni Merkur počinje u Devici, znaku koji je povezan sa napornim radom, zdravljem, analizom i logikom. Doći će do promena koje će podrazumevati da se vratite počecima i napravite bolju organizaciju. Retrogradni Merkur će takođe ostaviti veliki trag na polju obrazovanja i putovanja, jer počinje na 21. stepenu, koji je zapravo stepen Strelca. Izazivaće vam želju za znanjem, zbog ćete želeti da se izolujete i preispitate svoje želje i obaveze.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Sam kraj perioda retrogradnog Merkura donosi veliki preokret! Tada možete da očekujete jake izlive emocija i strasti, a tome će doprineti 8. stepen Škorpije. Ovo će biti trenutak u kom ćete se suočiti sa tajnom koja može da vam promeni život. Ukoliko otkrijete neke laži, astrolozi savetuju da ne očajavate. Novonastalu situaciju posmatrajte kao događaj u kom vam je konačno sve jasno.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Izbirljiva priroda Devica može da postane naglašena, što rezultira preteranim i samokritičnim razmišljanjem. Ovaj period može da zahteva od Devica da preispitaju svoje ciljeve, odnose i opšti životni pravac. Za njih je od vitalnog značaja da se bave brigom o sebi, budu ljubazni prema sebi i traže podršku od svojih najmilijih tokom ove introspektivne faze.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track