UŠLA U MORE DA SE RASHLADI, A S LEĐA JE NAPAO NAJVEĆI UŽAS! Za 10 cm promašila pluća: Napala je riba koje je ubila STIVA IRVINA
Foto: Printscreen/Instagram

video

UŠLA U MORE DA SE RASHLADI, A S LEĐA JE NAPAO NAJVEĆI UŽAS! Za 10 cm promašila pluća: Napala je riba koje je ubila STIVA IRVINA

Zanimljivosti -

Kristi Obrajan s Floride susrela se oči u oči sa smrću jer joj je raža probola leđa na plaži u Tampi, srećom promašila joj je pluća za samo 10 centimetara.

Kristi Obrajan
foto: Printscreen

Kristi je sa suprugom Tomasom uživala na plaži kako bi pobegla od nepodnošljive vrućine. Ulazak u more zamalo ju je koštao života. Ubrzo posle ulaska u vodu osetila je peckanje u predelu leđa. Kad je pogledala iza, iz ramena joj je virila ogromna bodlja i shvatila je da je imala bliski susret s ražom.

Kristi Obrajan
foto: Printscreen/Instagram

Hitno je prebačena u bolnicu, gde su joj na traumatologiji uklonili bodlju i lečili ranu kako bi sprečili trovanje.

- Juče, dok sam bila na plaži, probola me raža. Ista raža koja je povredila Stiva Irvina i skoro mi probila pluća. Promašila je za samo nekoliko centimetara. Nikad nisam bila toliko uplašena i zapravo sam mislila da ću umreti, ali Tomas je bio uz mene i smirivao me - napisala je na svom Instagram profilu.

Kristi Obrajan
foto: Printscreen/Instagram

- Još uvek je neverovatno bolnoi kažu da je to samo zbog otrova koji se nalaze u bodlji same raže - rekla je za Fox13.

- Prošla je kroz mišić, još ima otrova - dodala je.

Obrajan je trenutno u bolnici, gde će ostati još 7 dana kako bi lekari bili sigurni da nije dobila i bakterijsku infekciju.

Ovaj incident podseća na šokantnu i tragičnu smrt australijskog lovca na krokodile, Stiva Irvina. Njega je 2006. usmrtila raža dok je snimao na Velikom koralnom grebenu. Na osnovu boje i veličine, reč je verovatno o bičastoj raži koja je, prema Floridskoj komisiji za očuvanje riba i divljih životinja, neagresivna vrsta koja najčešće nije opasna za ljude.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:47

NE JURIM LEPE DEVOJKE, ONE JURE MENE! Era Ojdanić otkrio: Devojka mi je mnogo ljubomorna, iako joj govorim da je NAJBOLJA RIBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track