KOSTI JOJ SE OCRTAVAJU! Slavna manekenka izgleda kao duh: Bila je FANTAZIJA muškaraca, pa zbog liposukcije postala hodajući kostur
Foto: Profimedia

foto

KOSTI JOJ SE OCRTAVAJU! Slavna manekenka izgleda kao duh: Bila je FANTAZIJA muškaraca, pa zbog liposukcije postala hodajući kostur

Pop kultura -

Glumica Tara Rid pojavila se sinoć u Holivudu posle dužeg vremena. Holivudska zvezda koja je važila za jednu od najpoznatijih prirodnih lepotica na svetskoj javnoj sceni pre nekoliko decenija, danas izgleda krajnje zabrinjavajuće. Tara je godinama mršava do ekstrema. Mnogi apeluju na rizike te ekstremno niske kilaže. Ali se ništa ne menja.

Tara Rid
foto: Profimedia

Tara Rid bila je u poznatom restoranu sa prijateljem. Kratka haljian sa izrezima razotkrila je koliko je ona zapravo mršava. Slike su alarmantne i nažalasto dokaz da je jedna operacija kojoj se podvrgla, uzela prevelik danak. Šta se to desilo sa holivudskom miljenicom?

Tara Rid
foto: Lions Gate Films / Entertainment Pictures / Profimedia

Glumica Tara Rid je pre više godina otišla na operaciju uklanjanja masnih naslaga sa stomaka iako, kako je sama rekla, nije imala ni gram viška. Liposukcija je imala brojne negativne posledice, poput smežurene kože na stomaku. Tara je ubrzo počela da naglo gubi kilograme i do danas nije uspela da se vrati na nekadašnju kilažu.

Tara Rid
foto: Profimedia

Kad god bi se pojavljivala u javnosti, godinama unazad, komentarisalo se da izgleda ekstremno mršavo i da to nije dobro za njeno zdravlje. To se može reći i danas naročito kada se ima u vidu sve pomenuto.

Međutim, Tara uporno negira da ima bilo kakav zdravstveni problem odnosno da se bori s anoreksijom i ističe da je krivac za njen izgled isključivo brz metabolizam. Oštro reaguje na komentare o njenoj kilaži iako se iza njih krije zabrinutost fanova, a ne bilo kakvo ismevanje ili puka kritika.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track