USELILI SE U KUĆU PA SE ŠOKIRALI OD PRIZORA: Iz zida su samo ispadale JEDNA ZA DRUGOM, a onda im se javio bivši stanar (VIDEO)
Foto: Printscreen

ostali zatečeni

USELILI SE U KUĆU PA SE ŠOKIRALI OD PRIZORA: Iz zida su samo ispadale JEDNA ZA DRUGOM, a onda im se javio bivši stanar (VIDEO)

Zanimljivosti -

Nakon što su se uselili u kuću i morali da promene gipsane ploče, bračni par je otkrio da se iza zida nalazi više od sto praznih flaša ruma.

Tokom procesa selidbe u njihovu novu kuću, par je naišao na neverovatno otkriće. Oni su menjali stare i mokre gipsane ploče, kada je gomila praznih flaša ruma, počela da ispada iz zida.

Keti (51) i Roj Okamp (52) su samo dva dana nakon useljenja u kuću u Nju Džersiju, morali da se nose sa poplavljenim podrumom, nakon jakih oluja u tom području.

- Moj muž je morao da ukloni mokre gipsane ploče i sve ove flaše su se slile iz jednog od zidova. Osoba koja je to uradila, videla je snimak nakon što je postao viralan i kontaktirala nas i rekla da ih ima na stotine, ali i da je sada tri godine trezan - rekla je Keti.

Objavili su svoje otkriće na društvenim mrežama, a ljudi su takođe bili zatečeni.

- Nema ništa smešno u ovome, ta jadna osoba je imala lošu zavisnost i žao mi je što je novo poglavlje u vašem životu moralo da počne na ovaj način sa vašim novim domom - bio je jedan od komentara.

(Kurir,rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track