NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA: Neke očekuju brige o parama, Devica traži ljubav, a evo koji znaci će imati najviše sreće
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA: Neke očekuju brige o parama, Devica traži ljubav, a evo koji znaci će imati najviše sreće

Zanimljivosti -

U nedelji koja je pre nama najviše sreće će imati Vaga, Jarac, Vodolija, a evo šta očekuje svaki horoskopski znak.

OVAN

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

LJUBAV: Zbog pojačane aktivnosti u drugim oblastima života, povremeno ćete morati da odložite ljubavni susrete. Pokušajte da poklonom pokažete pažnju svom partneru kako se ne bi osećao zanemareno. Samci će spojiti prijatno sa korisnim.

KARIJERA: Verovatno ćete s vremena na vreme biti nadgledani, ali ćete to ili ignorisati ili ćete se praviti da ste ludi. Kontrola nikada nije prijatna, ali ovaj put će ići u vašu korist. Dobićete dodatne poene. Neki unapređuju svoje znanje.

ZDRAVLJE&SAVET: Brinete o novcu.

BIK

bik
foto: Profimedia

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što biste mogli da iskoristite u ovom trenutku, ali stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Kad bi se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite o tome.

KARIJERA: Stavite stvari na svoje mesto i sada ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno će se dobro razvijati samostalni poslovi, odnosno oni u kojima možete pokazati svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

BLIZANCI

blizanci
foto: Profimedia

LJUBAV: Mnogi će konačno moći da otvore svoja srca i oslobode se prepreka koje su ih sputavale. Biće to poboljšanje u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete podstaknuti da idete dalje.

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi nečim što smatra završenim, ali ćete morati da se nosite sa zaostatkom. Radi se samo o malim stvarima o kojima ne morate da brinete. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste došli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

RAK

rak
foto: Profimedia

LJUBAV: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je ranije nešto zapelo između vas i vašeg partnera, sada ćete se oboje otvoriti i početi sami da se poveravate jedno drugom. Ovo će ojačati vašu vezu. Samci će težiti sigurnosti, pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za svađu i analizu. Treba reagovati u trenutku i doneti ispravnu odluku. Po prirodi ste spretni, pa ćete i ovoga puta dobro proći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta.

LAV

horoskop, lav
foto: Profimedia

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće vezane za vaše bučnije reagovanje ili za sitnice. Uzdržite se od komentara i fokusirajte se na ono što je dobro, a šta važno. Ovo će učiniti da se oboje osećate bolje i smirenije.

KARIJERA: Neke teme iz prošlosti će se vratiti na dnevni red ili ćete morati da sarađujete sa ljudima koji vam se nisu baš svideli. Ali šta je, tu je. Morate ostati pribrani i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

DEVICA

horoskop, devica
foto: Profimedia

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevni život. Nećete imati velike želje, već naprotiv, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su i dalje slobodni tražiće ljubav na običnim mestima i bez pritiska da je pronađu. Biće opuštajuće.

KARIJERA: Sve bolje ćete se povezivati sa ljudima iz struke. Neki će dobiti znatnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE I SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

VAGA

horoskop, vaga
foto: Profimedia

LJUBAV: Bićete aktivni u uspostavljanju kontakata, pa ako ste i dalje slobodni mogli biste nekoga da upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog da impresioniraju svoju voljenu osobu. Međutim, kada sve saberu, biće zadovoljni.

KARIJERA: Atmosfera na radnom mestu će se popraviti i uprkos povremenom umoru, lakše ćete raditi. Odnosi sa kolegama će takođe postati bolji. Male frustracije mogu nastati zbog finansijskih poteškoća koje su prolazne.

ZDRAVLJE&SAVET: Uradite nešto za svoju kondiciju.

ŠKORPIJA

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

LJUBAV: Ovih dana u vašim ličnim odnosima vladaće opuštenost i prijatna atmosfera. Bićete zadovoljni, ali i skloni prilagođavanju po svaku cenu. Ne mora sve biti onako kako vaš partner želi da bude. Neka bude i po vašem.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku saradnju, a ono o čemu se dogovorite odmah ćete sprovesti. Tako će se smenjivati dva režima rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Lako ćete se prilagoditi jednom, ponekad drugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se bavite sportom.

STRELAC

Strelac
foto: Profimedia

LJUBAV: Biće vam zanimljivije jer će biti više mogućnosti za kretanje među osobama suprotnog pola. Ali biće i provokacija. Zato nemojte skakati na svaki izazov koji vam u početku možda neće odgovarati. Idite polako ali sigurno.

KARIJERA: Vaše zasluge polako izlaze na videlo, a na vama je da se još malo strpite dok se ne pokažu sasvim jasno. Nemojte forsirati svoje stavove čak i ako ste u pravu. Pametnije je čekati da to zasija drugima. Činjenica da bolje vidite je vaša prednost.

ZDRAVLJE&SAVET: Stvari će doći na svoje mesto.

JARAC

jarac, horoskop
foto: Profimedia

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima svi izazovi biće usmereni na temu tolerancije, a njeno savladavanje biće ono što će vas odvesti korak napred. Ovo su dani kada ćete imati priliku da vežbate međusobno poštovanje. Raditi na tome.

KARIJERA: Hteli ili ne, neki će biti u iskušenju da podlegnu sopstvenoj pohlepi. Analizirajte šta imate i ako vidite da vam je to dovoljno za normalan život, ne tražite više. Skromnost je oduvek zapravo bila vrlina.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite umereni u svemu.

VODOLIJA

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

LJUBAV: Biće potrebna zaštita nasamo. Ipak, nemojte smetati partneru da vas stalno drži kao kap vode na dlanu, jer to može postati zamorno. Prihvatite da je dobro takvo kakvo jeste i analizirajte sebe više. Videćete da ste sami dovoljno jaki.

KARIJERA: Biće još mnogo borbe, ali neke pobede se već naziru. Vaš fokus interesovanja će se sada pomeriti na više znanje. Mnogi će tražiti da usavrše svoju stručnost. Oni koji uče biće na dobitku. Studenti polažu ispite, ali uz saradnju i diplomatiju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne idite preko svojih granica.

RIBE

ribe, horoskop
foto: Profimedia

LJUBAV: Neki od vaših saradnika bi mogao da vam se dopadne. Možda ste u nedoumici šta da radite, da li da se otvorite za moguću vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, nećete pogrešiti. Oni u vezama biće veoma društven par.

KARIJERA: Verovatna su poslovna putovanja, novo učenje, otkrivanje novih znanja. Učenici i studenti će biti uspešni. Oni koji rade svaki dan će imati na umu sve više sjajnih ideja. Intelektualni radnici će se istaći u svom poslu.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte nametati svoje stavove.

(Kurir.rs/Ehoroskop)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track