"PRVI PUT U ŽIVOTU SMO NA SVADBI" Fitnes bliznakinje otišle na veselje, pa šokirale izjavom: "Ne znamo kako da se ponašamo"
Foto: Printscreen/Tik Tok

HIT SNIMAK

"PRVI PUT U ŽIVOTU SMO NA SVADBI" Fitnes bliznakinje otišle na veselje, pa šokirale izjavom: "Ne znamo kako da se ponašamo"

Zanimljivosti -

Julija i Natalija Đukić, poznatije kao Fitnes bliznakinje, veoma su popularne na TikToku, gde redovno objavljuju snimke iz svakodnevnog života, a sad su sve šokirale kada su otkrile da su prvi put u životu bile na svadbi.

Fitnes bliznakinje ne prestaju da iznenađuju svojim izjavama i ponašanjem, a sada su objavile snimak na kom pokazuju kako se spremaju za veselje. Njih dve su bile veoma uzbuđene i ustale su rano ujutru kako bi stigle da sve obave i spreme se za svadbu, a mnogi su ostali u šoku kad su čuli da nikada pre nisu bile na svadbi.

- Baš smo uzbuđene, prvi put idemo na svadbu, verovali ili ne. Nikada, ali nikada nismo bile na svadbi, ne znamo kako to izgleda i šta treba da radimo, nemamo pojma koji su običaji, sanjale smo obe svadbu - rekle su bliznakinje i šokirale, a zatim opisale ceo proces spremanja, pa pokazale kako su se sredile.

Natalija i Julija su za ovu priliku odabrale satenske haljine u kraljevsko plavoj i bež boji i pokazale snimak na kojem đuskaju upravo na svadbi na kojoj su prvi put.

Podsetimo, Natalija i Julija Đukić, poznate su na društvenim mrežama kao Fitnes bliznakinje, gde ih na Instagramu i TikToku prati veliki broj ljufi. Ovo nije prvi put da svojim ponašanjem i izjavama privlače pažnju javnosti, a već su jednom bile na meti komentara, i to nakon videa u kojem su pričale zbog čega ne farbaju jaja za Uskrs, navodeći da to nije humano.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track