MEMEDOVIĆU, ŠTA TI JE TO NA NOGAMA? Voditelj RTS zbunio naciju, svi se pitaju da li je kamera SLUČAJNO uhvatila ovaj PINK detalj?
Foto: Printscreen RTS

KOMENTARIŠU SVI

MEMEDOVIĆU, ŠTA TI JE TO NA NOGAMA? Voditelj RTS zbunio naciju, svi se pitaju da li je kamera SLUČAJNO uhvatila ovaj PINK detalj?

Zanimljivosti -

Ni najnovija epizoda kviza "Potera" nije prošla neopaženo na društvenim mrežama. Takmičari i tragač neretko budu glavni "krivci" zašto se sutradan prepričavaju momenti iz kviza, ali ovaj put je svojih pet minuta imao voditelj Jovan Memedović.

Za razliku od prethodne epizode kviza, kada je Đorđe iz Zrenjanina osvojio 620.000 dinara i dobio nadimak "Heroj radničke klase", ovaj put nije bilo previše zanimljivo. Ne zbog toga što su takmičari bili loši, već zbog neverovatne dominacije tragača Žarka, koji takmičarima nije dao šansu da uzmu nagradu.

Jovan Memedović, Potera
foto: Printscreen RTS

Ipak, to nije bio razlog da ne dobijemo novi viral koji se sasvim slučajno pojavio na malim ekranima. Naime, gledaoci oštrog oka primetili su da uvek uglađeni i skockani Memedović uz odelo nosi - patike za roze detaljima.

"Memedović mora da se dogovori sa režiserom da mu ne snima više patike koje nosi na parno odelo", bio je jedan od komentara koji su privukli pažnju na mrežama.

Nova sezona - novi stil

Sudeći po komentarima na mrežama, izgleda da voditelju ovo nije prvi put da (ne)namerno promoviše ležerniju varijatnu obuće u novoj sezoni "Potere". Očigledno, gledaocima se to sviđa i uglavnom su svi komentari na njegov račun pozitivni, ali ne i oni na račun snimatelja i režisera.

Bilo kako bilo, čak i kada kviz bude "dosadan", neko se potrudi da ga učini primamljivijim za fanove kraj malih ekrana.

(Kurir.rs/ Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track