VLADIMIR JE PRETRPEO NAJVEĆU NEPRAVDU U ISTORIJI SRPSKIH KVIZOVA: Sad mu se ostvaruje ŽIVOTNA ŽELJA! 20 godina je o ovome sanjao
Foto: Promo

SKROMAN

VLADIMIR JE PRETRPEO NAJVEĆU NEPRAVDU U ISTORIJI SRPSKIH KVIZOVA: Sad mu se ostvaruje ŽIVOTNA ŽELJA! 20 godina je o ovome sanjao

Zanimljivosti -

Vladimiru Krnaču, takmičaru "Najslabije karike", koga su saigrači izbacili iz kviza nakon 22 tačna odgovora i tako mu naneli nepravdu, ostvariće se životna želja.

Kako je tokom učešća u kvizu "Najslabija karika" rekao, životna želja mu je bila da otputuje u Egipat, a TV Prva mu tu želju sada ispunjava.

- Neka ambicija iz početka mi je, možda, bila da odem u Egipat da vidim piramide. Deluje tako mistično. Uvek me je to znaimalo. I eto, posle tih 20 godina konačno ću otići u Egipat - rekao je Vladimir Krnač u emisiji "Exploziv".

Vladimir Krnač
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nakon što su takmičari, prema propozicijama kviza, Vladimira Krnača izglasali kao najslabiju kariku, iako nije imao nijedan netačan odgovor, voditelj Nikola Kojo je oštro reagovao, a potom je ova situacija podelila čitavu Srbiju.

Poseban utisak ostavila je takođe i reakcija koju je na ovu situaciju ima voditelj kviza. On je tada Vladimiru poručio:

Najslabija Karika
foto: Printscreen

- Vladimire, sa 22 tačna odgovora večeras i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik. Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta znači formalno. Nažalost, Vaše kolege su rekle da ste Vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da Vam saopštim. Doviđenja. Svaka čast - rekao je glumac i voditelj Nikola Kojo tada.

Vladimir Krnač, Najslabija Karika
foto: Promo

Vladimir je, pokazavši impresivno znanje, ali i skromnost, vrlo brzo pridobio simpatije svih gledalaca, ali njegovi saigrači su imali drugačije planove, te su ga izbacili iz kviza. Usedila je žustra polemika u javnosti na ovu temu, a cela priča inspirisala je Prvu TV da ispuni životnu želju Vladimiru i pošalje ga na putovanje u Egipat.

Krnač je isprva odbijao ovaj poklon, ali je na kraju ipak odlučio da otputuje u zemlju koju je toliko želeo da poseti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track