BAHATI MILIONER TRAŽI NOVU DEVOJKU: Raspisao konkurs, a OVO SU USLOVI! U izboru mu pomaže i SOPSTVENA ŽENA, evo šta traži
Foto: Instagram, traversbeynonofficial

OBJAVIO OGLAS

BAHATI MILIONER TRAŽI NOVU DEVOJKU: Raspisao konkurs, a OVO SU USLOVI! U izboru mu pomaže i SOPSTVENA ŽENA, evo šta traži

Zanimljivosti -

Travers "Kendimen" Bejnon (51) i njegova supruga Tejša dali su se u nesvakidašnju potragu, a želja im je da mu pronađu novu devojku. Zvuči zbunjujuće, ali upravo tako glasi oglas koji su oboje objavili na svojim profilima na Instagramu.

Bejnona svetski mediji opisuju kao australijskog duvanskog tajkuna, a na društvenim mrežama je poznat kao tip koji se rado razmeće luksuznim stilom života.

Između ostalog poseduje vilu s 15 spavaćih soba i 19 kupatila, a unutar koje se nalazi ogroman bazen i još veća garaža u koju može da stane 21 automobil.

Vilu rado naziva "Candy Shop Mansion", a da bi se neka devojka u nju uselila, moraće da bude "privlačna, zabavna, vesela, otvorena, spontana, pustolovna i puna poštovanja", stoji u spomenutoj prijavi.

"Budući da je gospodin Bejnon važan poslovan čovek, redovno ga pozivaju na velike društvene događaje. Uz njega se tokom takvih prigoda očekujete i vi, i to u što atraktivnijem izdanju", rečeno je u nastavku oglasa.

Kandidatkinjama se u zamenu nude "fine stvari u životu kao što su dizajnerska odeća, putovanja oko sveta u hotelima s pet zvezdica, najbolji restorani i ekskluzivne privatne zabave".

Takođe, uključen je i redovni manikir, sunčanje, frizure, fitnes programi, zdrava ishrana i razni kozmetički tretmani.

Bejnona na Instagramu trenutno prati milion ljudi, par je proteklih dana boravio na Maldivima, a ranije ove godine se razišao s prethodnom devojkom Nišom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track