"POKAZAO SI DA TE NE ZANIMA ŠTA TI MISLE GORI OD TEBE" Nikola Kojo se obratio takmičaru hit kviza kome se ostvaruje ŽIVOTNA ŽELJA
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

POŽELEO MU SREĆAN PUT

"POKAZAO SI DA TE NE ZANIMA ŠTA TI MISLE GORI OD TEBE" Nikola Kojo se obratio takmičaru hit kviza kome se ostvaruje ŽIVOTNA ŽELJA

Zanimljivosti -

Glumac i voditelj "Najslabije karike", Nikola Kojo, obratio se Vladimiru Krnaču, koji se proslavio u prošloj sezoni ovog kviza, a sada mu se ostvaruje i životna želja da otputuje u Egipat.

- Dragi Vladimire, već sam ti sve rekao u emisiji i posle. Drago mi je da postoje dinosaurusi kao što si ti što se bore svojim znanjem i svojim radom da prožive ovaj život časno. Užasno mi je drago što si pristao da ideš na ovo putovanje iako si se dvoumio. Ponovo svojim primerom pokazuješ da pitomi ne smeju da se povlače pred divljima, da te ne zanima šta ti misle gori od tebe. Želim ti da se lepo provedeš, uživaš na putovanju, vidimo se što pre, srećno - rekao je Nikola Kojo u snimku koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu kviza.

Podsetimo, TV Prva je odlučila da Vladimiru Krnaču pokloni putovanje u Egipat, s obzirom na to da je tokom učešća u "Najslabijoj karici" izjavio da mu je životna želja da vidi tu zemlju.

Inače, nakon što su takmičari, prema propozicijama kviza, Vladimira Krnača izglasali kao najslabiju kariku, iako nije imao nijedan netačan odgovor, voditelj Nikola Kojo je oštro reagovao, a potom je ova situacija podelila čitavu Srbiju.

Vladimir Krnač, Najslabija Karika
foto: Promo

Poseban utisak ostavila je takođe i reakcija koju je na ovu situaciju ima voditelj kviza. On je tada Vladimiru poručio:

- Vladimire, sa 22 tačna odgovora večeras i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik. Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta znači formalno. Nažalost, Vaše kolege su rekle da ste Vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da Vam saopštim. Doviđenja. Svaka čast - rekao je glumac i voditelj Nikola Kojo tada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track