NEVEROVATNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA ZARAĐUJE MILIONE NA "ONLYFANS": Roditelji su me se odrekli, a sada su totalno PROMENILI PRIČU
Jasmin Tea (levo), Foto: Printscreen/Jasteaa

I SRPKINJE SE SKIDAJU na platformi za odrasle

NEVEROVATNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA ZARAĐUJE MILIONE NA "ONLYFANS": Roditelji su me se odrekli, a sada su totalno PROMENILI PRIČU

Zanimljivosti -

Malo ko nije čuo za platformu za odrasle "OnlyFans". Stekla je ogromnu popularnost u svetu i ima više od 150 miliona korisnika. Svoje eksplicitne fotografije i video snimke tamo prodaju i muškarci i žene, a nekima je to donelo mnogo para. Mnogi prolaze, da kažemo, solidno, a ima i onih koji su pokazali svoju intimu, pa na kraju odustali.

Kao modeli se pojavljuju i Srpkinje, naravno ima i Srba, pa tako se moglo pročitati da "za leba" tamo pokušavaju da zarade bivša košarkašica Milica Dabović, učesnice rijalitija Anđela Veštica, Nataša Šavija, Ljuba Pantović, i još neki, a u vrhu je Tamara Mihajlović, poznata kao Habibi.

Bilo je osuda u javnosti, nazavinja tog "posla" svojevrsnom internet prostitucijom...

- 10 dolara puta 1.000 ljudi to je 10.000 mesečno. Ko je ovde glup - rekla je ranije Tamara Bojanić, koja je bila nada crnogorskog tenisa, a sada ima svoju publiku na "OnlyFans".

Jedna od zvezda na ovoj platformi je Jasmin Tea iz Kalifornije. Do 26. godine postala je milionerka. Ali izgubila je porodicu. Roditelji su je se odrekli!

- Shvatila sam da je njihova ljubav uslovna - prenosi njene reči Njujork post.

Tvrdi da zarađuje milion dolara godišnje tako što deli fotografije sa oznakom X na OnlyFansu. Tamo sebe predstavlja kao "debelu filipinsku bebu koja voli da pleše, igra video-igrice i objavljuje aktove na internetu".

Ova američko-filipinska devojka je u porodici patrijarhalno vaspitavana, ali...

- Dok sam odrastala, nisam imala dobar odnos sa roditeljima, jer su želeli da me drže pod staklenim zvonom. Nisu mi odzvoljavali da idem na žurke, pijem i izlazim. Nisam imala prijatelje i bila sam prezaštićena.

Kada je postala student nije imala novca, pa je odlučila da počne da se fotka u erotskim pozama. Na slikama je bila u donjem vešu, lice blurovano...

A onda je prešla i tu granicu. Pokazala je i golo telo i lice. Roditelji nisu ništa znali, a ona je satarijoj sestri Ali otkrila čime se bavi.

Međutim, nije prošlo dugo, majka je saznala. Roditelji su je sačekali posle predavanja ljuti. Postavili su joj samo jedan uslov - ili da odmah prekine sa tim ili će je se odreći. Ispred nje je bila dilema - novac ili porodica.

- Bili su mnogo uznemireni i rekli mi da ukoliko nastavim to da radim više neću biti njihova ćerka. Razmislila sam i shvatila da su moji roditelji narcisoidni. S druge strane, moja sestra je poštovala moju karijeru i zauzela se za mene. Zaista je cenim zbog toga, jer me nikad nije osuđivala i bila mi je velika podrška tokom teškog perioda - otkrila je Jasmin.

Njen dečko joj je takođe dao punu podršku i kod njega se preselila kad je izbačena iz kuće.

- Poštujem ga, jer mi je obezbedio sigurni krov nad glavom i pružio mi bezuslovnu ljubav, za razliku od mojih roditelja.

Posle dve godine sa ocem i majkom je malo izgladila odnose.

- Shvatila sam da želim da budu deo mog života, pa sam ih pozvala i pitala da li bi želeli da se vidimo za Dan majki. Uspeli smo da se pomirimo i oni su rekli da će prihvatiti moju odluku sve dok sam sigurna i srećna zbog onoga što radim - objašnjava Jasmin:

- Sada sam mnogo bliža sa njima nego što sam bila ranije, a i oni vide da sam u stanju da izdržavam samu sebe. Osim toga, i oni imaju koristi od mog posla, jer ih vodim na lepe večere i mogu da planiraju porodične dane za zabavu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja