ČUO DA ĆE NJEGOV BRAT ZAPROSITI DEVOJKU, PA URADIO NEŠTO NEČUVENO: Imao bizaran zahtev, a kad je porodica otkrila, nastao SKANDAL
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

ČUO DA ĆE NJEGOV BRAT ZAPROSITI DEVOJKU, PA URADIO NEŠTO NEČUVENO: Imao bizaran zahtev, a kad je porodica otkrila, nastao SKANDAL

Žena -

Kada je rekao svom bratu šta planira da uradi, neverici i čuđenju nije bilo kraja. Da stvari budu još gore, on je svoju ideju sproveo u delo. Pretilo je to da zauvek naruši njihov odnos. Sve je krenulo od jedne veridbe.

- Rekao sam prošlog vikenda da ću zaprostiti svoju devojku i pokazao sam mu prsten. Rekao mi je da će i on zaprositi devojku, a sutra je došao u moj stan dok je moja partnerka bila napolju. Pitao me je da li može da pozajmi prsten koji sam ja kupio.

Braća, Prijatelji
foto: Profimedia

Prvo sam mislio da se šali, ali nije se šalio. Njegov plan bio je da zaprosi devojku, objasnio mi je da bi mu moj prsten poslužio kao rezerva, a da bi zatim odveo devojku da sama izabere nakit. Razmišljao je ovako: "Ne želim da potrošim previše novca, a da ona kaže ne". Nikada nisam čuo tako nešto. Odbio sam njegov predlog... - otkrio je mlađi brat.

Stariji brat nije odustajao od svoje zamisli. Uzeo je prsten dok njegov mlađi brat nije bio u stanu, a njegova verenica je sliku nakita objavila na porodičnom četu.

- Nazvao sam ga, odmah mi se izvinio i rekao da će održati obećanje i vratiti prsten. Ali moja devojka je već videla sliku, njegova verenica je sve objavila i na društvenim mrežama, tako je bilo besmisleno da upotrebim isti prsten. Posvađali smo se i on je priznao verenici šta je uradio, ali nije rekao od koga je pozajmio nakit - dodao je šokirani brat i poručio da ga je mnogo zabolela ta izdaja.

prosidba, veridba
foto: Profimedia

Znao je da bi njegova buduća snaja teško podnela celu istinu, pa joj nije rekao celu priču, a starijem bratu je poručio da će morati da mu kupi novi prsten što je on na kraju i uradio. Taj komad nakita bio je za 100 dolara skuplji od "rezervnog prstena".

Njihova majka bila je razočarana u obojicu. Mlađi brat je kasnije na Reditu napisao da je njegova veridba urodila plodom, da je priznao sve svojoj verenici i da je ona bila oduševljena novim prstenom, piše mirror.co.uk.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track