EVO ZAŠTO HOROSKOPSKI ZNACI RASKIDAJU LJUBAVNE VEZE: Nekima smeta pasivnost, drugima nedostak ambicija, a Raku samo ovo
Foto: Profimedia

astrologija

EVO ZAŠTO HOROSKOPSKI ZNACI RASKIDAJU LJUBAVNE VEZE: Nekima smeta pasivnost, drugima nedostak ambicija, a Raku samo ovo

Zanimljivosti -

Svaki horoskopski znak ima svoj ključni razlog zbog kog prekida ljubavnu vezu.

Evo zbog čega svaki horoskopski znak raskida:

Ovan - emocionalna zavisnost

Ovan ne podnosi nametljivog ili zahtevnog partnera. Izuzetno su nezavisni i žele da imaju svoj život koji neće deliti sa partnerom. Odnosno, vole da imaju svoj prostor i slobodu i neće tolerisati partnera koji je zavisan od njih i guši njihovu slobodu, čak i ako je to iz ljubavi.

Bik - nepoštovanje

Bikovi su previše ponosni i imaju izuzetno visoke standarde za sebe i bliske ljude, pa će one koji ih ne poštuju brzo eliminisati sa svoje „liste prijatelja“.

Bez obzira na to koliko su bliski sa nekim, ako mu pokažu bilo kakav oblik nepoštovanja, čak i kroz šalu, nikada više neće imati isti odnos sa njim.

par, veza, raskid, svađa
foto: Profimedia

Blizanci - povučenost

Blizanci ne mogu da budu sa nekim ko nije društven jer im je taj segment života veoma važan i čini deo njihove svakodnevice.

Imaju mnogo prijatelja i širok krug poznanika sa kojima održavaju blizak kontakt, pa ako partner nije spreman da posveti mnogo pažnje njihovom društvenom životu, njihova veza će se vrlo brzo raspasti.

Rak - privatnost

Rak ne može biti sa partnerom koji je uzdržan ili nešto krije od njih. Kao emotivan i intuitivan znak, Rak želi da razgovara sa partnerom, da bude direktan i otvoren i da mu pomogne ako je potrebno. Neko ko se teško otvara neće uspeti da uspostavi emotivnu vezu sa Rakom, kome je to izuzetno važno u životu.

prevara, afera, raskid
foto: Profimedia

Lav - stidljivost

Lav je uvek u centru pažnje i teško da će izabrati partnera pored koga je u drugom planu, ali mu neće biti prijatno ni u vezi sa nekim kome to uopšte nije bitno.

Lavovi cene samopouzdanje i žele partnere koji su dovoljno jaki da utiču i na njih. Ako su sa stidljivim ili uzdržanim partnerom, osećaće se ukočeno, kao da u životu nema uzbuđenja i brzo će naći nekoga sa kim će im život biti zanimljiviji.

Devica - nedostatak ambicija

Device su veoma fokusirane na svoju karijeru, uspeh i sledeću veliku stvar u svom životu. Žele partnera koji razmišlja slično i koji razume njihove ciljeve i pravac, ali koji u isto vreme ima svoje snove koje pokušava da ostvari.

Pasivan partner bez ambicija biće kao teret oko vrata Devici. Neće imati mnogo o čemu da priča, pošto se većina razgovora tiče planova za budućnost.

Raskid
foto: Profimedia

Vaga - negativnost

Vage su veoma pozitivne i veruju da će sutra uvek biti bolje nego danas. Iz tog razloga ne podnose negativne ili dramatične ljude.

Vole da se okruže pozitivnom energijom, a neko ko će tu energiju iz njih crpeti ne dolazi u obzir.

Škorpija - laž

Škorpije mogu da prihvate sve partnerove nedostatke, osim jednog – sklonosti laganju.

Integritet, iskrenost i transparentnost u komunikaciji su im veoma važni. Ako otkriju da ih je partner lagao - za njih on više ne postoji.

Strelac - lenjost

Strelci ne mogu da budu sa lenjim i pasivnim partnerima jer su po prirodi veoma aktivni i stalno traže sledeću avanturu.

Ako osećaju da njihov partner ne može da ih prati, pre će odustati od njega nego od avanture. Najviše im odgovara energičan partner koji može da prati njihov ritam života.

srce, raskid
foto: Shutterstock

Jarac - neodgovornost

Ne mogu biti sa ljudima koji ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke i koji ne znaju šta žele od sebe i svog života.

Jarčevi tačno znaju šta žele. To je partner koji će se brinuti o njima jer oni uvek brinu o svima ostalima.

Vodolija - praktičnost

Kako Vodolija može da priča o svojim ludim snovima i idejama sa praktičnim i realnim partnerom?

Vodolije su nekonvencionalne, buntovne, a ponekad i čudne prirode, pa je odnos sa nekim praktičnim potpuno nemoguć.

Potreban im je neko sa kim će podeliti svoje snove i ko će ih ohrabriti da ih ostvare, čak i ako ih sami ne razumeju, piše The Thought Catalog.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track