2 PARA HOROSKOPA PROSTO NISU STVORENA ZA PRAVU ROMANTIKU: Privlače se kao MAGNETI, ali njihove veze nikako nisu moguće!
Foto: Shutterstock

EVO KOJI SU

2 PARA HOROSKOPA PROSTO NISU STVORENA ZA PRAVU ROMANTIKU: Privlače se kao MAGNETI, ali njihove veze nikako nisu moguće!

Zanimljivosti -

Svi znamo da se suprotnosti privlače, ali ponekad mogu da stvoe i previše problema. Postoje neki znakovi horoskopa koji, iako se privlače kao magneti, ne čine najbolji par kad je reč o dugotrajnoj romantičnoj vezi. Iako svaka veza ima svoje izazove i svaki par može da radi na svojim razlikama, ova dva para teško će pronaći zajednički jezik.

LAV I ŠKORPIJA

Lav, Škorpija
foto: Shutterstock

Dok Lavovi vole da budu u centru pažnje i uživaju u komplimentima koje im drugi upućuju, Škorpije su duboko emocionalne i strastvene, sa fokusom na privatnost i intenzitet. Lavovima je potrebna neprestana potvrda i divljenje, što se kosi sa Škorpijama koje traže duboku emocionalnu povezanost i iskrenost, piše Index.hr. Kad Lavovi pokušaju da zasijaju u punom sjaju, Škorpije će osetiti da im se ne daje dovoljno pažnje. Zbog toga Lavovi osećaju da Škorpije nisu dovoljno otvorene. Ova dva znaka mogu da prožive intenzivne trenutke strasti, ali na duge staze, njihove različite potrebe mogu da stvore tenzije.

RAK I VODOLIJA

Rak, Vodolija
foto: Shutterstock

Rakovi su poznati po tome što su porodično orijentisani, emocionalni i brinu se za ljude oko sebe. Vodolije, s druge strane, vole slobodu, nezavisnost i često se osećaju najbolje u društvu šireg kruga prijatelja. Dok Rakovi traže dom i stabilnost, Vodolije su uvek u potrazi za avanturom ili novom idejom. Rakovi mogu da osećaju da Vodolije nisu dovoljno posvećene vezi. S druge strane, Vodolije osećaju da su Rakovi previše pritisnuti i ograničeni, što njihovu romantičnu vezu dovodi do upitnika.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track