NEDELJNI HOROSKOP OD 26. NOVEMBRA DO 2. DECEMBRA: Strelcu se u život vraća NEPREŽALJENA LJUBAV, Ovan se konačno rešava DUGOVA
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. NOVEMBRA DO 2. DECEMBRA: Strelcu se u život vraća NEPREŽALJENA LJUBAV, Ovan se konačno rešava DUGOVA

Zanimljivosti -

Zbog pozitivnih ljubavnih promena, Ribe će zračiti zadovoljstvom. Privlačiće ih noćni izlasci i zabava. Blizanci bi mogli da pate od psihičkog umora. Aktivan način života najbolji je put da Bik ostane u dobroj formi.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Ovan bi mogao da pronađe rešenje kako da se reši starih dugova, ali pazite da taj način zaista bude ispravan i gledano dugoročno. Od 2.11. vrebaju vas sitne zamke koje bi mogle da postanu krupne i teško rešive.

Ljubav: Ako procenite da je vaša stara ljubav došla svome kraju, nemojte partnera mučiti neverstvom i lažima. Osamljivanje i proučavanje samog sebe omogućiće vam da shvatite gde ste pogrešili i na koji način treba dalje da delujete.

Zdravlje: Malo ko će moći da prati vašu energiju i dinamiku. Bićete stalno u pokretu, a druženja s prijateljima katkad će trajati i do kasnih noćnih sati. Raznolik društveni život ispunjavaće vas zadovoljstvom.

Najbolji dan: 2. decembar

Najlošiji dan: 29. decembar

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Ako poslujete s inostranstvom ili putujete, otvara vam se izvrstan period za zaključivanje posla ili donošenje važne odluke. Dane iskoristite i za javljanje na kurs za posao ili za pokretanje parnice.

Ljubav: Ako vas je prošlost opekla, nemojte odbacivati prilike za novi emotivni uzlet. Posvetite se sadržajnijem ljubavnom životu, iskoristite svoju erotičnost i maštovitost. Prepustite se zabavi i izlascima, ali i novoj ljubavi koja je ovih dana moguća.

Zdravlje: Aktivan način života najbolji je put da Bik ostane u dobroj formi i izbegne sve eventualne zdravstvene tegobe. Pripazite i na probavu, naročito ako već patite od nadutosti ili gorušice. Opustite se u društvu.

Najbolji dan: 26. novembar

Najlošiji dan: 2. decembar

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Okolnosti vam ne idu vam naruku, ali rezultati vašeg pređašnjeg rada pomoći će vam da okrenete stvari u svoju korist. Verujte u svoje sposobnosti, veštine i talente, a ne u ono što vam drugi govore.

Ljubav: Vezani i u braku biće bliskiji s partnerom, a vaša pojačana lucidnost pomoći će da svoj odnos obojite zanimljivim razgovorima. Očekuje vas privlačnost na prvi pogled, a nova poznanstva moguća su s osobama koje žive u inostranstvu ili često putuju.

Zdravlje: Mogli biste da patite od psihičkog umora – možda ste zasićeni poslom ili nešto napetijom porodičnom situacijom. Pokušajte da pronađete slobodno vreme samo za sebe i radite ono što vama odgovara.

Najbolji dan: 28. novembar

Najlošiji dan: 26. novembar

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: Pokažite svima da mislite na obaveze i da niste lakomisleni. Ali nemojte otkrivati svoje planove i obelodanjivati svoje ambicije. Okolina će biti sklona da pogrešno tumači vaše poteze.

Ljubav: Samci, vaš pokušaj da se približite ili osvojite simpatiju neće se odvijati kako ste planirali. Nemojte ništa forsirati! Zasad je možda najbolje da se privremeno povučete i tako zainteresujete drugu stranu. Ako ste u braku, moguće su svađe.

Zdravlje: Mnogo radite i naprežete se, ali sve stižete da obavite i sve vam ide po planu. Energije imate na pretek, ali nemojte preterivati. Izbegavajte rigorozne dijete s kojima ćete se nepotrebno iscrpiti.

Najbolji dan: 30. novembar

Najlošiji dan: 27. novembar

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Od ove nedelje sve kreće nabolje. Pokazaćete zavidnu dozu radne energije i nadoknaditi sve svoje zaostatke. Imaćete oko sebe naklonjene saradnike pa je uz njihovu podršku sve moguće.

Ljubav: Planete će ubrzati procese o kojima dugo sanjarite. Zaljubljeni će biti na "sedmom nebu", a Lavovi koji su nezadovoljni postojećim stanjem, promeniće ga brže nego što se nadaju. No ipak, nemojte svojim hirovima izazivati partnerovo strpljenje.

Zdravlje: Većina planeta je na vašoj strani pa nema većih opasnosti po vaše zdravlje. Osećaćete se jako dobro, a ako ste od nečeg bolovali ili treba da obavite operativni zahvat, neće biti nikakvih problema.

Najbolji dan: 2. decembar

Najlošiji dan: 26. novembar

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Planete će naglasiti vaše organizatorske sposobnosti, moć ubeđivanja i verbalne veštine. Prilično energije ćete ulagati u obrazovanje, odlaziti na stručne seminare ili usavršavanja.

Ljubav: Spremni ste da poboljšate svoj brak i ojačate poverenje, a u tome će naročito biti uspješne Device koje imaju bračnih problema. Samci, ne odbijajte pozive prijatelja za žurke i izlaske jer Venera obećava da će nova ljubav zatreperiti vašim srcem.

Zdravlje: Ako imate problema s nesanicom, izbegavajte teške večernje obroke. Prednost dajte zdravom načinu života, posebno ako ste često pod stresom i previše radite. Ipak fizičke energije imate mnogo.

Najbolji dan: 26. novembar

Najlošiji dan: 28. novembar

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Savetujemo vam da krenete u ozbiljno sređivanje poslovnih problema, ali pritom nemojte izgubiti osećaj za meru. Izbegavajte rizične situacije i klonite se koristoljubivih pojedinaca.

Ljubav: Porodični odnosi mogli bi biti na iskušenju, a odnos s partnerom zahtevaće sve veće prilagođavanje. Ne brinite, uprkos komunikacijskim nesporazumima ljubavna osećanja su dovoljno snažna da podnesu sve izazove trenutnih zbivanja.

Zdravlje: Ulepšavaćete se i negovati, možda promeniti boju kose ili novim odevnim stvarima istaći ono najlepše na sebi. Zdravlje vam neće stvarati probleme pa ćete biti odlično raspoloženi i vitalni.

Najbolji dan: 27. novembar

Najlošiji dan: 1. decembar

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Nastupaćete samouvereno i ostvariti većinu svojih zamisli. Od 2. 11. maziće vas susretljiv uticaj Merkura pa biste mogli da napredujete u poslu, ojačate svoje finansije novim, unosnim poslovima.

Ljubav: Poslovne obaveze će vas sve više odvlačiti od ljubavi. Ipak, dovoljan je mali podsticaj od strane partnera pa da opet osetite zanos, ljubav i strast. Slobodni bi mogli da se upuste u ljubavnu vezu s osobom koja se kreće u njihovom društvu.

Zdravlje: I dalje ste u povoljnom periodu, pa ga iskoristite za intenzivnije vežbanje i mršavljenje – rezultati će biti odlični! Bićete izuzetno oštroumni pa vašem zapažanju ništa neće moći da promakne.

Najbolji dan: 30. novembar

Najlošiji dan: 2. decembar

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Neće vam nedostajati samopouzdanja da jasno izrazite svoje nezadovoljstvo ili želje. Otvoreni ste za nove stvari i spremni za promene, pa biste mogli da ostvarite čitav niz poslovnih uspeha.

Ljubav: Neko koga niste prežalili odjednom će se pojaviti u vaš život – prihvatite vetrove života i dajte šansu za nov početak! Samci, još uvek imate određenih problema u približavanju osobi koja vam se sviđa. No od ove nedelje sve kreće nabolje.

Zdravlje: Napetost će vas pratiti tokom cele nedelje, a mogući su i problemi s nesanicom. Ako patite od tegoba sa sinusima, potražite lekarski savet jer ćete tako najbolje rešiti problem.

Najbolji dan: 2. decembar

Najlošiji dan: 28.novembar

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Merkur 2.12. ulazi u vaš znak pa postajete produktivniji i uspešniji. Bićete spremni da saslušate i uvažavate tuđe predloge, a vaše će sposobnosti doći do izražaja prilikom sprovođenja zamisli u delo.

Ljubav: Postaćete osetljivi na udvaranja suprotnog pola, poželećete da budete voljeni. Okolnosti bi mogle da vas upute na tajne veze i skrivene avanture. Mogli biste da se zaljubite u nedostižnu osobu ili imate vezu koju ćete kriti od očiju javnosti.

Zdravlje: Zahvaljujući Merkuru koji ulazi u vaš znak, vaše će se raspoloženje bitno popraviti pa ćete psihički biti snažni i otporni na stres. Zanimaće vas sport, društveni život i zabave s prijateljima.

Najbolji dan: 26. novembar

Najlošiji dan: 29. novembar

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Naporno ćete raditi i često biti nezadovoljni brzinom i kvalitetom napretka. Merkur vas upozorava na oprez i na čuvanje važnih informacija i potpunu fokusiranost na posao.

Ljubav: Otkrićete nove dimenzije svoje ljubavne veze, poverenja i zajedničkog života. Samci, čekaju vas promene koje će vas prijatno iznenaditi. Slučajan susret sa starom simpatijom ponovo otvara pitanja bliskosti, ali vi ćete znati šta i kako treba dalje.

Zdravlje: Već se dugo niste ovako dobro osećali kao ovih dana, ali nemojte se sasvim opustiti. Merkur je u vašem nepovoljnom 12. polju pa možete „ zaraditi“ virozu ili jaču prehladu.

Najbolji dan: 28. novembar

Najlošiji dan: 2. decembar

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Iako ćete biti svesni da možete više i bolje, osećaćete se kao da vas neke skrivene prepreke u tome sprečavaju. Strpite se jer već od 2.12. imaćete Merkurovu podršku, te brže i lakše poslovati.

Ljubav: Zbog pozitivnih ljubavnih promena, zračićete zadovoljstvom. Privlačiće vas noćni izlasci i zabava. Vi i partner pokazaćete svoje najbolje osobine, zajedničke čvrste stavove prema važnim pitanjima i erotsku podudarnost u intimnim trenucima.

Zdravlje: Nepovoljan Mars može biti uzrok čestih promena raspoloženja, loše koncentracije i psihičkog umora. No nekih drugih ili težih tegoba nećete imati. Opuštajte se i odmarajte čim imate vremena.

Najbolji dan: 1. decembar

Najlošiji dan: 27. novembar

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track