UČITELJICU ZABRINUO CRTEŽ DETETA: Odmah pozvala roditelje na HITAN SASTANAK, a njihovo objašnjenje je URNEBESNO
Foto: X/billgentile

ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA

UČITELJICU ZABRINUO CRTEŽ DETETA: Odmah pozvala roditelje na HITAN SASTANAK, a njihovo objašnjenje je URNEBESNO

Zanimljivosti -

Učenici jedne inostrane škole dobili su zadatak da nacrtaju sebe sa svojom porodicom, a kad je učiteljica videla rad jednog šestogodišnjaka, hitno je pozvala njegove roditelje na sastanak.

Mališan je nacrtao svoju porodicu na prilično neobičan način, te se na crtežu čini kao da vise na užetu. Ovo je zabrinulo učiteljicu, koja je odmah pozvala roditelje mališana u školu.

"Naš šestogodišnjak predao nam je poruku od učiteljice. Pozvala je suprugu i mene na hitan sastanak. Pitali smo sina ima li pojma o čemu se radi, a on je odgovorio da joj se nije dopao njegov crtež", napisao je otac deteta uz objavljen crtež svog sina, te dodao:

"Sledećeg dana otišli smo na sastanak. Učiteljica je izvadila crtež porodice koji je nacrtao naš sin i zamolila nas za objašnjenje.

'Nema problema', rekla je moja žena. 'Radi se o porodičnom odmoru. Ronjenju na Bahamima', napisao je tata učenika pored crteža koji je objavio na društvenim mrežama.

Ovaj slučaj dogodio se pre nekoliko meseci, ali je i dalje viralan na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

05:32

SEOSKA ŠKOLA U SREMU OSTALA BEZ JEDINOG ĐAKA: Devojčica nije imala drugare i s porodicom se preselila u grad! Evo šta će preduzeti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track