ČULA JE KIJANJE IZ NOVOGODIŠNJE JELKE: Kad je ustala da pogleda, imala je šta da vidi! "Ne razumem kako je završio u mojoj kući"
Foto: Printscreen/TikTok

VIRALNO

ČULA JE KIJANJE IZ NOVOGODIŠNJE JELKE: Kad je ustala da pogleda, imala je šta da vidi! "Ne razumem kako je završio u mojoj kući"

Zanimljivosti -

Jedna korisnica TikToka iz Teksasa nedavno je objavila video u kojem je pokazala neočekivanog gosta kog je pronašla u svojoj novogodišnjoj jelci, a snimak je ubrzo postao viralan jer ga je pregledalo više od 4,4 miliona ljudi.

Na snimku se vidi kako se približava svojoj jelci, okićenoj lampionima i ukrasima. Međutim, kada je zumirala, prikazala je par očiju kako vire iz jelke.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

"Ne razumem kako je završio u mojoj kući jer ne ostavljam otvorena vrata", napisala je, priznajući da se zgranula kad je ugledala oposuma.

"Pokušavam da ga izvučem, ali se ne da. Neka mi neko pomogne", rekla je, a u sledećem videu je objasnila kako je sedela na kauču kada je začula kijanje. Počela je da traži izvor zvuka, pa je stigla do jelke i ugledala oposuma. Njen partner pomogao joj je da ga uhvati, pa su ga vratili u prirodu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

DA LI JE OVO NAJLEPŠE UKRAŠENA KUĆA U VOJVODINI? Dom Bajića osvetljava čak 24.000 ukrasnih lampica (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track