SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA 2 GODINE DOK SAM SE SPREMALA ZA OPERACIJU MOZGA: Nisam se smirila dok nisam pronašla njegovu LJUBAVNICU
Foto: NJ / Backgrid UK / Profimedia

ŽIVOTNA BORBA GLUMICE ŠANEN DOERTI

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA 2 GODINE DOK SAM SE SPREMALA ZA OPERACIJU MOZGA: Nisam se smirila dok nisam pronašla njegovu LJUBAVNICU

Pop kultura -

Šanen Doerti (52) tvrdi da je otkrila kako je njen suprug imao aferu baš pre nego što je trebalo da ona ide na operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podcasta „Let‘s Be Clear” prisetila se kako se nosila s razvodom od Kurta Isvarijenka dok se istovremeno borila s rakom u četvrtom stadijumu početkom ove godine.

„Na operaciju sam išla rano ujutru i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine”, rekla je Doerti.

Šanen Doerti, Kurt Isvarijenko
foto: EPS / Backgrid UK / Profimedia

Iako glumica priznaje da je Isvarijenko „želeo” da bude uz nju, na kraju je odlučila da „ne može da ide na tu operaciju s njim tamo”.

„Osećala sam se tako izdano. Na kraju dana, osećala sam se tako neverovatno nevoljenom od nekog s kim sam bila 14 godina, od strane nekoga koga sam volela svim srcem”, pričala je zvezda serije „Beverly Hills, 90210”.

Šanen Doerti, Kurt Isvarijenko
foto: Headlinephoto / Splash / Profimedia

Uz sebe je u tom trenutku imala majku, brata i najboljeg prijatelja Krisa. Iako je operacija bila uspešna, morala je da ide i na zračenja i nakon toga je nastavila da se bori s iscrpljujućom bolešću.

„Samo sve to prolazi dok pokušavaš da shvatiš hoćeš li se je*eno razvesti i pokušavaš da dođeš do istine o tome”, priča u podkastu.

Šanen Doerti
foto: Printscreen Instagram

Doerti i Isvarijenko su se rastali u januaru, u istom mesecu kad je ona operisana, a zahtev za razvod od fotografa podnela je tek u aprilu. Uprkos neverstvu, glumica kaže da joj je bilo teško da napusti njihov brak.

„Bila sam tako zbunjena i bila sam na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije jer nisu hteli da mi mozak otekne. I iskreno, još uvek je jako teško. Da, donela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene”, ispričala je.

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otkrila je kako je tada postala „opsednuta” otkrivanjem svakog detalja izdaje svog supruga „kroz razgovore, očekujući da neko bude iskren”.

„Ako delite 14 godina zajedno i varali ste, ne zaslužuje li ta osoba apsolutnu istinu bez obzira na to koliko je to boli”, pitala se. Doerti tvrdi kako je razgovarala s devojkom s kojom ju je varao dve godine, ali nije otkrila njen identitet.

Šenon Doerti
foto: profimedia

Podsetimo, Doerti je prvi put dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, a dve godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadijuma šireći se na mozak.

Pre braka s Isvarijenkom, bila je u braku s Ešlijem Hamiltonom od 1993. do 1994. i Rikom Salomonom od 2002. do 2003.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

„Bilo je neprijatno. Užasnuta sam što ne mogu da održim vezu. Triput sam propala u braku, ali i dalje verujem u ljubav”, razočarana je.

Iako je preuzela odgovornost za neke probleme u braku s Isvarijenkom, dala je do znanja da je razvod njegova krivica.

„Moram da volim sebe i obračunam se s prošlošću, stvarno, pre nego što mogu da krenem dalje i sad sam prilično sigurna da ću upoznati nekoga, nadam se uskoro.”

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track