SESTRA KEJT MIDLTON POJAVILA SE NA CRVENOM TEPIHU U RIZIČNOJ HALJINI: Samo jedan detalj je sprečio da otkrije BAŠ SVE (FOTO)
Foto: JAMES SHAW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

SKRENULA PAŽNJU

SESTRA KEJT MIDLTON POJAVILA SE NA CRVENOM TEPIHU U RIZIČNOJ HALJINI: Samo jedan detalj je sprečio da otkrije BAŠ SVE (FOTO)

Pop kultura -

Sestra Kejt Mildton koja se izuzetno retko pojavljuje u javnosti, stigla je večeras na dodeli The Heart Hero nagrada u Londonu. Ova priznanja dodeljuju se istaknutim pojedincima za njihove herojske borbe. Pojavljivanje Pipe Mildton usledilo je samo dan nakon Diplomatskog prijema u Bakingemskoj palati gde je princeza od Velsa uz Čarlsa III, princa Vilijama i kraljicu Kamilu dočekala 500 diplomata.

Pipa Midlton
foto: CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pipa Midlton je sjajno izgledala u kombinaciji zelene i crvene boje. Pojavila se u providnoj čipkastoj haljini klasičnog kroja. Detalji u bež boji koje je nosila ispod odeće sprečili su da sestra Kejt Midlton ne otkrije previše. Primera radi, nemali broj poznatih ličnosti nosi ovakve ili slične haljine samo uz veš a ponekad i bez nekog komada veša.

Pipa Midlton
foto: DWTM / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored haljine do izražaja je došla i bujna kosa i romantična frizura na Pipi Mildton, kao i jarkocrvene salonke i torba u istoj boji.

Pipa je bila našminkana u prirodnim tonovima, prilično diskretno kao kontrast upadljivom koloritu ostalih detalja stajlinga.

Pipa Midlton
foto: JAMES SHAW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pipa Mildton koja je 2011. godine u Londonu na venčanju Kejt Mildton i princa Vilijama na tren zasenila sestru, pojavila se na važnom javnom događaju u jeku skandala koji je zadesio dvor, ta afera inicirana je knjigom "Endgame" Omida Skobija (verzija na holandskom jeziku) u kojoj piše da su Kejt i Čarls komenarisali kakvu boju kože će imati sin Megan Markl i princa Harija Arči Harison (poznati par ima i ćerku Lilibert Dajanu).

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:08

Ovako je Duškova sestra pratila koncert snajke Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track