HIPERHIDROZA: Stalno se znojite i ne možete da pronađete rešenje - mi ga imamo, POGLEDAJTE!
Foto: Victor Koldunov / Alamy / Alamy / Profimedia

HIPERHIDROZA: Stalno se znojite i ne možete da pronađete rešenje - mi ga imamo, POGLEDAJTE!

Žena -

Stalno prekomerno znojenje, fleke na odeći, neprijatni mirisi... Koji god da je razlog zašto se suočavate sa ovim problemom, važno je da on bude rešiv. Možda ste do sada isprobali sve i svašta i odustali od dalje borbe, možda razmišljate i hirurškom zahvatu. Svakako želite da rešite ovu nelagodnost, a čini vam se da nemate rešenje. Mi imamo! Ne odustajte već isprobajte Perspi Guard sprej!

Online kupovina
foto: Promo

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Online kupovina
foto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja