NAJTAČNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. ZA SVE ZNAKOVE Ovnovi će biti SILA na koju treba računati, a Lavovi nek se spreme za HAOS
Foto: Shutterstock

da li će vam ovo biti NAJSREĆNIJA GODINA!

NAJTAČNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. ZA SVE ZNAKOVE Ovnovi će biti SILA na koju treba računati, a Lavovi nek se spreme za HAOS

Zanimljivosti -

Ulazimo u novu, 2024. godinu, saznajte šta kažu astrolozi, kakav će biti godišnji horoskop za svaki znak Zodijaka. Naoružajte se dobrom energijom i zakoračite u carstvo 2024. godine, gde vas očekuju novi počeci, obilje prilika i velike promene! Pročitajte detaljne prognoze godišnjeg horoskopa i dočekajte 2024. godinu spremni!

OVAN

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Ovna za 2024. kaže da, što se tiče karijere, predstavnici ovog znaka će biti sila na koju treba računati. Vaše smele ideje će privući pažnju pravih ljudi, vodeći vas ka novim visinama. Kad je ljubav u pitanju, očekujte buru! Bez obzira na to da li ste slobodni ili ste u posvećenoj vezi, vaš šarm će dominirati. Ključ sreće na ovom polju biće komunikacija. Što se zdravlja tiče, ne zaboravite da odvojite vreme za sebe, da napunite baterije. Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Ovna!

BIK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Bika za 2024. najavljuje rast, stabilnost i prihvatanje promena. Vaše strpljenje će se višestruko isplatiti! Na polju karijere, pripremite se za stalan uspon. Praktičan pristup i jaka radna etika doneće vam priznanje. Nove prilike se javljaju, zato budite spremni. Za slobodne, slučajni susret bi mogao da dovede do nečeg magičnog. Zauzeti da neguju vezu, čeka ih svetla budućnost. Ove godine recite "da" putovanjima, vreme je da proširite vidike! Za detaljnije prognoze, pročitajte godišnji horoskop za Bika!

BLIZANCI

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ove godine vaše veštine u komunikaciji će vam doneti uspeh kakav niste ni slutili. Godišnji horoskop za Blizance za 2024. kaže da bi trebalo da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite nepoznate teritorije. Mogućnosti za napredak su u planu, ali vodite računa da pažljivo odmerite rizike. Verujte svojim instinktima i ne oklevajte da tražite savet kada je to potrebno. Slobodni Blizanci ulaze u neočekivane veze, dok bi zauzeti mogli da rasplamsaju strasti u vezi. doživeti nove varnice.

RAK

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Intuicija će vam biti zvezda vodilja, pa verujte tim osećanjima i dozvolite im da vas odvedu do uzbudljivih prilika. Što se tiče karijere, bilo da ste umetnik, preduzetnik ili radite u klasičnoj firmi, maštovite ideje vam garantuju uspeh. Godišnji horoskop za Raka za 2024. kaže da se ne plašite da preuzimate proračunate rizike – velike nagrade vas čekaju. Na polju ljubavi, očekujte mešavinu produbljivanja veza i otpuštanja onoga što vam više ne koristi. U finansijskom smislu, vodite računa o navikama u potrošnji.

LAV

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop kaže da se pripremite za spektakularne promene u 2024. Lavovi, vreme je da zasijate kao nikad ranije! Što se tiče karijere, vaše prirodne liderske veštine su vaša karta za uspeh, a saradnja sa kolegama tajno oružje. Vaš magnetni šarm privući će udvarače sa svih strana. Ako ste u vezi, očekujte da se plamen romanse još više rasplamsa. Slobodni Lavovi nalaze srodnu dušu na najneočekivanijim mestima – držite te oči širom otvorene! Zvezde savetuju da odvojite vreme za sebe, da napunite baterije.

DEVICA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Devicu za 2024. kaže da, bilo da se radi o novom projektu, prekretnici ili usponu u karijeri, posvećenost ih dovodi do impresivnih rezultata. Samo zapamtite da pravite pauze. Ako ste u vezi, komunikacija će biti vaš jezik ljubavi koji će pomoći da produbite vezu. Slobodne Device bi mogle da otkriju ljubav tamo gde je najmanje očekuju - držite srce otvoreno i budite spremni da prigrlite iznenađenja. Što se zdravlja tiče, vodite računa o ishrani i što je više moguće prepustite se osvežavajućim šetnjama.

VAGA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Vage, godišnji horoskop za 2024. vam kaže da se pripremite za neke uzbudljive preokrete. Zvezde vas pozivaju da izađete iz svoje zone udobnosti i prihvatite nove izazove. Vaša kreativnost ne poznaje granice u 2024. Što se tiče srca, vaša prirodna privlačnost će biti na vrhuncu. Ako ste slobodni, očekujte neke uzbudljive susrete. One u vezi očekuju avanture za pamćenje. Samo zapamtite da linije komunikacije budu otvorene - da je harmonija Vage vaše tajno oružje. Ne zaboravite da se brinete o sebi!

ŠKORPIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Škorpiju za 2024. ima poruku za pripadnike ovog znaka - pripremite se da se dignete iz pepela i uhvatite se u koštac sa izazovima kao nikada ranije. Odlučnost i snalažljivost biće vaše supermoći, koje će vas dovesti do sigurnog uspeha. Što se tiče srca, pripremite se za vožnju rolerkosterom. Ako ste u vezi, očekujte da produbite odnose sa voljenom osobom. Slobodni, budite otvorenog srca, imate šansu da pronađete nekoga ko vam u potpunosti odgovara. Verujte intuiciji, ona će vas voditi kroz životne preokrete.

STRELAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ove godine zvezde su se urotile kako bi vam otvorile vrata mogućnosti i privatnog i poslovnog rasta. Godišnji horoskop za 2024. kaže Strelčevima da će njihov prirodni optimizam i entuzijazam biti njihove supermoći koje će ih voditi ka uspehu. Ljubav i veze? Pripremite se za romantični sastanak sa sudbinom. Otvorite svoje srce za kvalitetne veze i ne ustručavajte se da izrazite svoja prava osećanja. Godina 2024. je vaša šansa da utažite žeđ za avanturom. Putovanja, nove kulture, egzotične kuhinje i pejzaži vas čekaju.

JARAC

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Godišnji horokop za Jarca za 2024. kaže da će im se naporan rad i posvećenost višestruko isplatiti. Prihvatite inovacije, potrudite se da obuzdate svoju potrebu za "disciplinom". Što se ljubavi tiče, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi ili braku, univerzum vam daje priliku da produbite važne veze. Otvorite svoje srce, budite ranjivi, to je jedini način da budete istinski srećni u ljubavi. Spakujte kofere, jer 2024. je vaša godina da proširite svoj pogled na svet!

VODOLIJA

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Vežite se za kosmičku vožnju u 2024! Godišnji horoskop kaže da je Saturn je bacio oko na vas, gurajući vas da napredujete u karijeri. Naporan rad će biti vaš magični štapić, zato se ne plašite da ciljate visoko. Očekuju vas i novi prijatelji, uzbudljive veze i nezaboravni trenuci. Pažljivo slušajte svoj unutrašnji glas, jer će vas voditi kroz teške odluke i nepoznate teritorije. Očekujte neka divna iznenađenja u ljubavi. Međutim, ne zaboravite da napunite baterije i brinete se o sebi.

RIBE

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop za Ribe za 2024. kaže da su kreativnost i maštovitost ključni za uspeh ovog znaka Zodijaka u narednoj godini. Prihvatite promene jer će Uran uzdrmati vašu zonu udobnosti i nove prilike će se pojaviti kada ih najmanje očekujete. Kada je reč o ljubavi, Jupiterove dobronamerne vibracije će posipati vaš put značajnim vezama. Stari prijatelji i nova lica doneće vam radost i ispunjenje. Držite svoje srce otvorenim i možda ćete pronaći ljubav na neočekivanim mestima.

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track