NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. DECEMBRA: Ova 3 znaka imaće najviše sreće, Škorpija će sresti srodnu dušu, a Devica zavodi redom
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 17. DO 23. DECEMBRA: Ova 3 znaka imaće najviše sreće, Škorpija će sresti srodnu dušu, a Devica zavodi redom

Zanimljivosti -

Rak, Jarac, Vodolija će biti najsrećni ove nedelje, a evo šta očekuje ostale znake na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao

Finansijska situacija izmicaće vašoj kontroli. Nedelja nije pogodna za bilo kakva, ulaganja, aktivnosti vezane uz kredite, pozajmice, ali ni potraživanja pa na tom planu budite što oprezniji.

Ljubav

Društveni će život biti prijatan i zabavan. Udvarača ćete imati, s mnogima i izlaziti, ali neće nužno svaki izlazak značiti i početak ljubavne veze. Nije isključeno ni to da s potencijalnim ljubavnim partnerom ostvarite poslovni ili prijateljski odnos.

Zdravlje

Moći ćete da se pohvalite dobrom fizičkom kondicijom pa su dani odlični za sportiste, ali i za sve one koji se sportom bave rekreativno. No zbog slabije koncentracije i psihičkog umora, valjalo bi da se više odmarate.

Najbolji dan: 20. decembra

Najlošiji dan: 18. decembra

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao

Bit ćete umorni, rastreseni i dekoncentrirani. Previše poslova past će na vaša pleća. Veći dio radnog vremena mogli biste provesti ispravljajući tuđe pogreške i dovodeći posao u normalu.

Ljubav

Dani romantike, čežnjivih SMS poruka i strastvenog seksa smenjivaće se s danima emocionalne nezainteresovanosti. Privlačiće vas tajanstvene osobe, pomalo nejasne i nedorečene situacije, a mogli biste se naći i u zagrljaju zauzete osobe.

Zdravlje

Pripazite se iscrpljenja zbog stresa i mnogo rada. Bićete skloniji glavoboljama i tegobama sa sinusima pa izbegavajte nikotin i kofein, odnosno sve ono što deluje razdražujuće na nervni sistem.

Najbolji dan: 22. decembra

Najlošiji dan: 17. decembra

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao

Za postizanje kvalitetnih rezultata, bitno je da ne gubite živce i samopouzdanje. Svakodnevno ćete se susretati s gomilom papira i podataka koje ćete morati obraditi te brojnim telefonskim pozivima.

Ljubav

Ako ste odnedavno u vezi, imate utsak da niste napravili dobar izbor. Razlike među vama sve jače će dolaziti do izražaja. Ne požurujte zbivanja, radije se strpite. Mogli biste zaključiti da počinje da vam se sviđa ono što vas je u početku odbijalo.

Zdravlje

Mogli biste da obavite lekarske pretrage ili odlučite se za kakav manji operativni zahvat. Vodićete računa o ishrani, ali i o svom izgledu – nedelja je odlična za tretmane ulepšavanja, pa i odlazak kod frizera.

Najbolji dan: 17. decembra

Najlošiji dan: 19. decembra

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao

Međuljudski odnosi postaće napeti i biti izvor vašeg nezadovoljstva. Imate li bliskog poslovnog partnera, mogli biste se razočarati u njega. Oslonite se na sebe, verujte svojoj intuiciji i svojim odlukama.

Ljubav

Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke biće povećane. Mnogi pripadnici vašeg znaka, pa čak i oni najnestašniji biti spremni za brak. Zaljubljeni će planirati venčanje, prolaziti kroz srećno razdoblje ili čekati na prinovu.

Zdravlje

Bićete veselog raspoloženja, u svakom trenutku spremni na zabavu i razonodu. No nepovoljno Sunce u Jarcu vas upozorava da u ničemu ne preterujete, jer ste u razdoblju pojačanog gubitka energije. Čuvajte probavu.

Najbolji dan: 18. decembra

Najlošiji dan: 20.decembra

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao

Ako ste imali sukob sa šefom ili ste nenamerno ugrozili sigurnost svog radnog mesta, sada će to sve biti pozitivno rešeno. Poslovi vezani uz putovanja, medije i umetnost omogućiće vam da više zaradite.

Ljubav

Na drukčiji način ćete percipirati partnerove izjave i sve ono što vam pre nije smetalo, sada će sada početi da vam ide na živce. Samci imaju najbolju priliku da okuse kolač sreće - nova ljubav je na pomolu, iako se neće odvijati bez teškoća.

Zdravlje

Bićete prilično angažovani u porodičnom životu pa će teret obaveza većinom pasti na vaša leđa. No zahvaljujući povoljnom Marsovom uticaju jako ste izdržljivi pa vas ništa ne može izbaciti iz ravnoteže.

Najbolji dan: 21. decembra

Najlošiji dan: 23. decembra

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao

Zvezde upućuju na poslovne ustupke, koji će biti nužni ako želite da zadržite dobre odnose s poslovnim partnerima i kolegama. Ne obazirite se na zakulisne igre koje će samo pokazati nečiju nemoć ili zavist.

Ljubav

Vaš hod, pogled i govor sadržavaće velike doze erotizma pa je izvestan povećan broj udvarača. Vaše samopouzdanje učvrstiće povoljan razvoj prilika. SMS porukama i telefonskim razgovorima pridodaćete učvršćenju veze ili razvoju nove ljubavi.

Zdravlje

Zbog slabe cirkulacije bit ćete osetljivi na hladnoću pa je dobro da se što više krećete. Imate li mogućnosti, nabavite sobni bicikl. Stariji će patiti od hroničnih tegoba, naročito sa kičmom i pritiskom.

Najbolji dan: 22. decembra

Najlošiji dan: 19. decembra

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao

Planete omogućuju da ostvarite većinu poslovnih ciljeva, a uz pomoć dobro osmišljenog finansijskog plana izbećićete nepotrebne troškove. Mogli biste da pohađate stručne seminare i tečajeve i nadogradite znanje.

Ljubav

Mogli biste se baviti egzistencijalnim pitanjima, recimo kupovinom ili adaptacijom stana, planirati venčanje, zajednički život ili trudnoću. Ako ste u vezi s osobom s kojom sarađujete, povucite granicu između posla i privatnog života.

Zdravlje

Stres će biti najveći neprijatelj vašeg zdravlju. Redukujte ga redovnim vežbanjem i zdravijom ishranom. Pokušajte da rešite napetu porodičnu situaciju jer je i ona delom zaslužna za vaše neraspoloženje.

Najbolji dan: 17. decembra

Najlošiji dan: 21. decembar

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao

Odlični planetarni uticaji iskazaće vaše kvalitete u punom sjaju. Neće biti situacija koju nećete uspešno rešiti pa ćete prihvatati teže radne zadatke, posebno one u kojima se traži brzina i verbalna spretnost.

Ljubav

U zavisnosti šta želite, to ćete i dobiti. Usamljeni će biti nagrađeni pojavom srodne duše koja će prikriveno osvojiti njihovo srce. Ako ste u vezi, vaš će odnos krasiti izuzetno dobra komunikacija – vi i partner imaćete mnogo dodirnih točaka.

Zdravlje

Mnogima će dosaditi sadašnji imidž, pa će se odvažiti na neku promenu koja će im vratiti poljuljano samopouzdanje. U odličnoj ste nedelji za ulepšavanje, kozmetičke tretmane, ali i za početak dijete.

Najbolji dan: 19. decembra

Najlošiji dan: 23. decembra

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao

Zbog Marsa u vašem znaku, bićete vrlo borbeni i direktni. Spremni ste da se u svakom trenutku suprotstavite onima koji potkopavaju vaš poslovni ugled, što će vam obezbediti simpatije okoline i poštovanje nadređenih.

Ljubav

Bićete rastrzani između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Unutarašnju ravnotežu neočekivano će narušiti novo poznanstvo ili telefonski poziv bivše ljubavi. Mučiće vas moralno pitanje, ostati verni ili učiniti nešto otkačeno i neobavezujuće.

Zdravlje

Pripazite na svoje zdravlje, naoružajte se vitaminima i zdravo se hranite. Mogle bi se aktivirati neke vaše hronične boljke pa nije isključen odlazak lekaru. Nemojte se izolovati od ljudi, družite se što više.

Najbolji dan: 20. decembra

Najlošiji dan: 21. decembra

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao

Povećana je mogućnost pogrešnih procena ili nasedanja na lažna obećanja dvoličnih pojedinaca koji će iz vas pokušati da izvuku neku korist za sebe. Bićete u trci za rokovima i u potrazi za nedostupnim pojedincima.

Ljubav

Osećajna ulaganja vratiće vam se dvostruko. Nova poznanstava mogla bi brzo da prerastu u iskrenu ljubav. U dugim vezama pojaviće se želja za novim zbližavanjem. Raščistićete s dvoumljenima i prepustiti se zbivanjima bez opterećenja.

Zdravlje

Bićete skloni preterivanjima bilo koje vrste, stoga pazite da ne preterate s poslovnim ambicijama jer će vas to stajati stresa. Većih tegoba nećete imati, ali čuvajte se iscrpljenja i sklonosti upalama.

Najbolji dan: 22. decembra

Najlošiji dan: 21. decembra

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao

Postaćete svesniji svojih vrednosti zbog čega će i vaše ambicije bujati, što će mnoge od vas motivisati da se upišete na kakav tečaj ili da na neki drugi način produbite i proširite svoje znanje.

Ljubav

Ljubomora, prekidi te ponovno vraćanje u zagrljaj partnera nisu isključeni. Ljubav između vas i voljene osobe neće biti uzdrmana, ali će komunikacija i razumevanje biti loši. Poradite na tome, partner zaslužuje više vaše pažnje i ljubavi.

Zdravlje

Budite umereniji prilikom konzumiranja alkohola i cigareta, jer će svako preterivanje u tome biti podloga za zdravstvene tegobe. No čuvaće vas vama povoljni Mars, koji će vas opskrbiti sa mnogo energije.

Najbolji dan: 17. decembra

Najlošiji dan: 23. decembra

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao

Bićete nepromišljeni i događaće se da kažete i ono što ne mislite, ili nešto što niste hteli ili smeli reći. Svojim neopreznim izjavama mogli biste da uvredite sagovornike i zaratite sa šefom.

Ljubav

Predstoje vam romantični susreti, strastveni dodiri, a možda i nova ljubav. Jaki planetarni uticaji pomoći će vam da se istaknete, nekog zavedete i dobijete potvrdu svojih kvaliteta. U dugim vezama očekuje vas poboljšanje na erotskom planu.

Zdravlje

Napeti Marsov uticaj može vas učiniti nervoznim pa je bitno da smirite psihu. Pokušajte sa šetnjama ili meditacijom. Pričuvajte se povreda, saobraćajnih nezgoda ili padova na klizavim i mokrim ulicama.

Najbolji dan: 18. decembra

Najlošiji dan: 17. decembra

(Kurirrs/24sata.hr/prenela: T.J.)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track