URUS SA ŠEST TOČKOVA SNIMLJEN NA ULICI! Najbizarniji "lamborgini" današnjice "uhvaćen" u SAD, da li je ovo REMEK-DELO ILI APSURD?
Foto: Printscreen YouTube @Sliderz_Official

skupa transformacija

URUS SA ŠEST TOČKOVA SNIMLJEN NA ULICI! Najbizarniji "lamborgini" današnjice "uhvaćen" u SAD, da li je ovo REMEK-DELO ILI APSURD?

Auto -

Impresivni sportski SUV "lamborgini urus" veštim rukama ekipe iz radionice South Florida Jeeps transformisan je u neverovatan 6x6 terenac.

Ovaj verovatno najbizarniji "lambo" današnjice osvanuo je na Jutjubu, pošto su jutjuberi uspeli da ga "uhvate" na ulici i snime ga izbliza.

Inspirisan trendom započetim pre deset godina s monstruoznim "mercedesom G63 AMG 6x6", "urus 6x6" donosi dozu apsurdnosti u svet luksuznih terenaca.

Sa ovom transformacijom dolazi i visoka cena, kako u smislu novca, tako i u trajnim promenama na vozilu koje vlasnik možda neće moći vratiti u originalno stanje, ako to nekada poželi.

Izmene na 6x6 "urusu" uključuju produžetak karoserije, proširenje krova i dodatak treće osovine. Blatobrani su prošireni, a zadnji je deo opremljen novim difuzorom i spojlerom.

Sjajno crne gigantske felne dodatno naglašavaju ekstravaganciju ovog "lamborginija". I dok je spoljašnost doživela značajne promene, mehaničke izmene ostaju misterija. Nepoznato je da li je treća osovina tu radi pogona ili je čisto estetski dodatak.

Šta mislite o ovom "urusu 6x6? Da li je reč o remek-delu automobilske industrije ili gubljenju vremena?

(Kurir.rs/ Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track