OVAKO IZGLEDA OSLIĆ S GLAVOM: Svima je na posnoj trpezi, a kad vidite OVE SLIKE biće vam jasno zašto se prodaje BEZ GLAVE (FOTO)
Foto: Admir Buljubasic/Bbeta

nije baš najlepši

OVAKO IZGLEDA OSLIĆ S GLAVOM: Svima je na posnoj trpezi, a kad vidite OVE SLIKE biće vam jasno zašto se prodaje BEZ GLAVE (FOTO)

Zanimljivosti -

Oslić je jedna od najpopularnijih riba i često je možemo naći na posnoj slavskoj trpezi. I po kvalitetu i po ceni, ovo je jedna od riba koja odgovara svima jer nema toliko jak ukus.

oslić, riba
foto: Shutterstock

Ipak ono što je zanimljivo kod oslića jeste činjenica da je malo ko video ovu ribu sa glavom. Kada je kupujemo, uglavnom je glava ove ribe već skinuta, a za to naravno postoji dobar razlog.

Oslić definitivno nije najlepša riba na svetu. Već nekoliko godina ova tema je jako popularna na X-u (bivšem Tviteru), pa se tu i tamo pojavi poneka slika ove ribe.

- Napisao nekad, ali evo ponovo. Ovi što volite oslića, da li ste se nekad zapitali zašto se prodaje bez glave? Baš je lep, jel da? - glasio je jedan Tvit u kom se nalazila slika oslića.

- Grda li je, zato na vreme seku - bio je jedan od komentara na račun ove ribe ne tako prijatnog izgleda.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:19

ŠOK CENE RIBE UOČI POSTA! Kurir za vas proverava korekcije cena u ribarnici, PRODAVAC: Već sada poručuju za Svetog Nikolu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track