ŠTA ĆE SE PROMENITI U VAŠEM ŽIVOTU U 2024. GODINI? Rešite test ličnosti i saznajte, karta koju ste prvo uočili, otkriva JEDNO
Foto: Promo

zašto da ne

ŠTA ĆE SE PROMENITI U VAŠEM ŽIVOTU U 2024. GODINI? Rešite test ličnosti i saznajte, karta koju ste prvo uočili, otkriva JEDNO

Zanimljivosti -

Uskoro nam se bliži 2024. godina i pred nama je ponovo otvoreno praznih 365 stranica koje treba da ispišemo vlastitim motivima, željama i planovima - evo šta bi u vašem životu moglo da se promeni!

Nova godina nam uvek daje priliku za još bolji početak, a pred nama je bezbroj mogućnosti za promenu i napredak. Naravno, ništa ne dolazi preko noći i potrebno je usmeriti fokus prema cilju koji želimo da postignemo iduće godine. Upravo zato, napravite listu prioriteta i isplanirajte put do svakoga od njih! Pitate se šta vas očekuje u 2024. godini?

Karte
foto: Shutterstock

Ovaj test ličnosti mogao bi vam otkriti što će se promeniti u vašem životu! Fokusirajte se na karticu koju ste prvu uočili, a u nastavku pročitajte objašnjenje.

Ako ste prvo uočili kartu broj 1...

U novoj godini ćete prestati da žalitezbog nekih loših odnosa. To su možda nikada preboljeni prijateljski odnosi, stara ljubav na koju ne prestajete mislite ili odnos sa članom porodice koji nikako ne možete da ostvarite na idealan način. Dobra je vest da više nećete osećati tugu vezano za neuspeli odnos koji vas je ranije toliko mučio. Vreme i rad na sebi leče sve rane, pa će tako zalečiti i vašu traumu iz prošlosti.

Ako ste prvo uočili kartu broj 2...

U 2024. godini ćete upoznati srodnu dušu. Iako vam možda na prvi pogled ovo izgleda kao da ćete upoznati ljubavnog partnera, to je samo jedna od mogućnosti. Nije nužno da je naša srodna duša osoba s kojom ćemo ostvariti romantičnu vezu, nego to može biti prijateljski i profesionalni odnos. Bitno je da će se vaš put na neočekivan način ukrstiti sa putem osobe koju dosad uopšte niste znali i uživaćete u bliskosti koju ćete ostvariti sa nekim novim.

Ako ste prvo uočili kartu broj 3...

U novoj godini ćete konačno definisati jasne ciljeveza svoju karijeru. To može značiti da ćete upisati dodatu edukaciju, prekvalifikaciju ili čak da promenite radno mesto i započeti sa nečim sasvim novim. Naravno, možda ćete konačno pokrenuti razgovor sa šefom vezano za vaše napredovanje. Šta god za vas značilo, bitno je da će se nešto promeniti.

Ako ste prvo uočili kartu broj 4...

U novoj godini ćete naučiti da postavljate granice i izražavati svoje potrebe u odnosima sa ljudima. Komunikacija, očekivanja i poštovanje granica može poboljšati odnose koje stvarate sa drugima, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Ako ste ranije imali problem da kažete 'ne' drugima, to konačno više neće biti slučaj. Stavićete sebe i svoje potrebe na prvo mesto!

(Kurir.rs/Sensa/Sensa.hr/prenela: T.J.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track