KUPILA PRSTEN NA BUVLJAKU ZA SITNE PARE: Ostala bez reči kada je otkrila koliko KOŠTA, nije mogla da dođe k sebi! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/ITV

karma je čudo!

KUPILA PRSTEN NA BUVLJAKU ZA SITNE PARE: Ostala bez reči kada je otkrila koliko KOŠTA, nije mogla da dođe k sebi! (VIDEO, FOTO)

Život -

Žena je platila 10 funti (1.350 dinara) za "stakleni" prsten na buvljaku - ali to je bilo nešto mnogo vrednije.

Priča iz 2019. godine o Debi Godard (55) je mnoge ostavila bez teksta. Naime, ona je prsten držala u kutiji 33 godine sve dok njena majka nije izgubila sav novac zbog rođakove prevare.

Debi Godar
foto: Printscreen/Youtube/ITV

Zamolila je zlatara da ga proceni, nadajući se da vredi oko 750 funti. Ova humanitarna radnica, koja je bila hraniteljka više od 20 dece, ostala je zapanjena kada je saznala da je u pitanju dragi kamen od 26,27 karata.

Prodajom je zaradila oko 740.000 funti (oko 99.000.000 dinara) nakon troškova aukcije.

Debi Godar
foto: Printscreen/Youtube/ITV

- Kada sam otišla kod zlatara, on se zamalo onesvestio i rekao: "Znaš li šta je ovo? To je dijamant". Celu noć sam sedela i gledala u to, pitajući se šta da radim."

Odnela ga je u aukcijsku kuću Sotheby’s, koja je potvrdila njegovu vrednost.

- Ispostavilo se da je to nešto najbliže savršenstvu. Bilo je to kao kada bi Del Boj rekao Rodniju: "Sledeće godine u ovo vreme, bićemo milioneri". Pokazalo se ispravno. To je karma za loše stvari koje su se desile u našim životima i što je mojoj mami ukradeno sve - rekla je Debra.

Debra, koja još uvek živi u opštinskoj kući u Tvikenhamu, u zapadnom Londonu, od tada je ugađala mami Džun Bojl (72).

- Imala je praznike na Barbadosu, videla Toma Džonsa, videla Selin Dion u Vegasu i kupila bundu. Novac mi nije važan - erkla je.

Debra je takođe osnovala firmu za starinski nakit koji prodaje na buvljaku i napisala je knjigu o njenim podvizima.

- Volontiram u dobrotvornoj organizaciji za decu koja su pobegla (od kuće). Ako ova knjiga zaradi novac, želim da ide njima i omladinskim liderima - rekla je te 2019. godine koja joj je promenila život.

(Kurir.rs/The Sun/T.J.)

Bonus video:

04:11

Govor Borisa Isakovića nakon uručivanja nagrade Dobričin prsten

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track