ŠOK I NEVERICA! Tragač Žarko u jednoj igri u "Slagalici" zaradio NULA BODOVA! Ova takmičarka ga "POKOSILA", a onda se desio OBRT
Foto: Printscreen YouTube

DEŠAVA SE

ŠOK I NEVERICA! Tragač Žarko u jednoj igri u "Slagalici" zaradio NULA BODOVA! Ova takmičarka ga "POKOSILA", a onda se desio OBRT

Zanimljivosti -

Žarko Stevanović, široj javnosti poznat kao tragač iz kviza "Potera", obezbedio je sebi plasman u polufinalu kviza "Slagalica" pobedivši takmičarku Vesnu Bogdanović.

U drugi susret četvrtfinala "Slagalice" Žarko Stevanović i Vesna Bogdanović su ušli s rezultatom 169:99 u Žarkovu korist, a na početku emisije tragač je svoju protivnicu opisao kao takmičara koji zna da prestigne i veliku razliku u poenima.

Slagalica
foto: Printscreen YouTube

Žarkove reči su se obistinile već u prvoj igri. Vesna je u prvoj igri osvojila bodove u oba kruga i tako Žarka ostavila bez poena.

Borba u igri "Moj broj" bila je izjednačena, dok je u naredne tri Žarko imao blagu prednost, da bi se u igri "Ko zna, zna" jasno pokazalo Žarkovo pozamašno iskustvo u kvizu, jer je pokazao impresivno znanje iz opšte kulture i informisanosti.

Žarko Stevanović, Slagalica
foto: Printscreen YouTube

U pomenutoj igri Žarko je znao odgovore na sva pitanja, a s obzirom na to da je ovde presudila brzina, tragač je u ovoj igri osvojio 90 poena, dok je njegova protivnica Vesna osvojila 5.

S ukupnim rezultatom od 194:366 Žarko Stevanović je postao novi polufinalista jubilarnog ciklusa "Slagalice".

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track