OD NJENOG VRISKA LEDI SE KRV U ŽILAMA: Devojčica za rođendan poželela da se vozi na rolerkosteru, a onda usledila BIZARNA NESREĆA
Foto: TikTOk

VIDEO

OD NJENOG VRISKA LEDI SE KRV U ŽILAMA: Devojčica za rođendan poželela da se vozi na rolerkosteru, a onda usledila BIZARNA NESREĆA

Zanimljivosti -

Rolerkosteri mogu da budu veoma zanimljivi, a svakako donose uzbuđenje svima koji u sebi nađu dovoljno hrabrosti da ih probaju.

Ipak, na njima se ponekada dešavaju nezgode, koje potpom pamtimo do kraja života. Tako je bilo i jednoj devojčici, koja je za rođendan poželela da se vozi na rolerkosteru.

Njen snimak nastao je 2022. godine, a postao je viralan preko noći i i danas privlači veliku pažnju. Ona je sela na svoju stolicu, a samo nekoliko trenutaka pre nego što je poletela, čuje se rečenica koju izgovara nepoznati muškarac:

- Srećan rođendan!

Nakon toga ona počinje svoju avanturu, a svega nekoliko sekundi kasnije golub udara u nju i ostaje između njenih grudi i njene brade. Devojčica se toliko uplašila da je sve vreme vrištala i jedva je skupila snage da jadnog goluba uhvati i odbaci od sebe.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:33

BUDITE SPREMNI NA SVE! Sutra pravi vremenski rolerkoster: Temperatura ide do 32 stepena, a u OVIM KRAJEVIMA očekuju se NEPOGODE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track