RUSKI POPAJ POKAZAO BICEPS KOJI IZGLEDA UŽASNO! Njegova majka STRAŠNO zabrinuta: "Liči na infekciju, možeš ostati bez ruke"
Foto: Pritnscreen

VIDEO

RUSKI POPAJ POKAZAO BICEPS KOJI IZGLEDA UŽASNO! Njegova majka STRAŠNO zabrinuta: "Liči na infekciju, možeš ostati bez ruke"

Ludi svet -

Ruski influenser Kiril Terešin, poznat pod nadimkom Popaj, ponovo šokira javnost, a njegovi pratioci na mrežama strahuju da je u opasnosti. Ovaj momak sebe naziva “profesionalnim bodibilderom”, a ranije je imao zdravstvene probleme, jer je uvećao bicepse mešavinom na bazi ulja “sintol”.

U jednom od poslednjih snimaka, objavljenih na Instagram stranici “Bazooka Hands”, Terešin pokazuje ogromne bicepse, a mnogi su zabrinuti.

“Ovo se neće dobro završiti”, napisao je jedan korisnik, a drugi se nadovezao: “Liči na infekciju, možeš ostati bez ruke”.

Desni biceps ruskog influensera izgleda zabrinjavajuće, ali nije poznato da li je posredi nekakav zdravstveni problem. Britanski Daily Star prenosi da pored brojnih pratilaca, zabrinutost iskazuje i njegova majka.

“To je loše za njegovo zdravlje. S vremena na vreme ima upalu. Nema ništa dobro u tome. Naravno, kao majka jako brinem”, rekla je.

Hirurg Dmitrij Melnikov upozorio je prošle godine da komplikacije izazvane injekcijama na bazi “sintola” mogu dovesti do fatalnog ishoda.

Rizik od komplikacija u ovom slučaju je veoma visok. Otrovna supstanca u telu može dugoročno da zakomplikuje rad bubrega i dovede do smrti”, objasnio je.

Podsećamo, Terešin je početkom novembra iznenadio pratioce snimkom iz stana u kojem živi, vrednom 236.000 evra.

Prostor je delovao zapušteno, a mladić je prvo prikazao kupatilo.

“Počnimo od lavaboa i jednokratnog brijača. Koriste ga devojke koje dolaze kod mene. Biram samo atraktivne”, kazao je influenser.

Kasnije je objasnio da je “previše lenj” da čisti stan i da veruje da će to raditi njegova buduća supruga.

(Kurir/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

00:07

Ana Korać promenila izgled, odsekla dugu kosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track