MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJI MUŽEVI: Oni su strpljivi LJUBAVNICI, a kad se jednom oženi, od braka NE ODUSTAJE LAKO!
Foto: Shutterstock

EVO KO SU ONI

MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJI MUŽEVI: Oni su strpljivi LJUBAVNICI, a kad se jednom oženi, od braka NE ODUSTAJE LAKO!

Zanimljivosti -

Želi da uživa u životu, svojoj porodici, želi da ima dom... Veoma je strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipnik i ne trpi ljude koji žele da ga iskoriste.

Od svih znakova zodijaka, Bik ima najbolje osobine koje čine savršenog muža. Za njega su brak i porodica na prvom mestu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Čvrsto drži noge na zemlji, ne živi u oblacima i ne obećava ono za šta nije 100 posto siguran da će uspeti da ispuni. On je veran, nežan i dobar. Veoma je senzualan i učiniće sve da njegov partner uživa – u stvari, to mu je na prvom mestu. Izvrstan je ljubavnik, pun strasti i dok vodi ljubav ne žuri - voli da sve ide sporo i emotivno.

Muškarac rođen u znaku Bika je veoma uporan i kada nešto poželi – imaće to, ili će se bar potruditi da to dobije.

Karijera, posao i zarada mu nisu na prvom mestu, iako želi da bude uspešan i da izdržava porodicu. Želi da uživa u životu, svojoj porodici, želi da ima dom... On je veoma strpljiv, promišljen, stabilan i pouzdan prijatelj. Nije rasipnik i ne trpi ljude koji žele da ga iskoriste. Jednom oženjen, Bik se ne razvodi tako lako – on će dati sve od sebe da brak uspe.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track