DEČAK (3) USRED NOĆI UPAO KOD RODITELJA DA TRAŽI MAKAZE Kad su ušli u dnevnu sobu, dočekao ih je NEVEROVATAN PRIZOR (FOTO)
Foto: Printscreen/X

DEČAK (3) USRED NOĆI UPAO KOD RODITELJA DA TRAŽI MAKAZE Kad su ušli u dnevnu sobu, dočekao ih je NEVEROVATAN PRIZOR (FOTO)

Zanimljivosti -

Trogodišnjak iz Severne Karoline iznenadio je svoju porodicu na Božić tako što je otvorio svaki poklon ispod jelke u kući u 3 sata ujutro.

Skot i Kejti Rajntgen su tek shvatili da je njihovo dete odmotalo svaki poklon kada je ušao u njihovu spavaću sobu i glasno zahtevao makaze.

- Trogodišnjak je pronašao svoje igračke Spajdermena pa je hteo makaze kako bi isekao mrežu koja je bila oko njih - rekao je otac, inače pisac naučne fantastike Skot za NBC Nevs.

Mama Kejti je rekla da je njen sin, koga su nazvali "ponoćni počinilac", otvorio bukvalno sve, od najmanje gumice do najveće kutije. Navela je i da je provela sate noć pre kako bi sa ljubavlju umotala porodične poklone.

Par ima troje dece od šest, tri i jednu godinu.

Trogodišnjak je objasnio da je odmotao poklone jer nije želeo da njegova porodica bude zbunjena.

- Želeo je da možemo da vidimo naše poklone kako bismo znali šta su - rekao je.

Mama i tata su tada imali zadatak da "spasu" Božić za svoju drugu decu.

- Naš stariji sin veoma poštuje pravila, tako da bi mu ideja da bi neko samo otišao i otvorio sve poklone bila nezamisliva. Ali naše srednje dete je u velikoj meri avanturističko, smešno dete bez pravila i voli zabavu - ispričao je otac.

Skot je vratio decu u krevet, dok je Kejti spajala pocepani papir, pošto je potrošila sav papir za umotavanje prethodne noći.

Pokloni su zatim visoko postavljeni kako nestašni dečak ne bi slučajno ponovio svoju misiju.

Kurir.rs/Skaj njuz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track