NEDELJNI HOROSKOP OD 31. DECEMBRA DO 6. JANUARA: Rakovi da se pripaze šefa, a evo koji znak će upoznati nekog u novogodišnjoj noći
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. DECEMBRA DO 6. JANUARA: Rakovi da se pripaze šefa, a evo koji znak će upoznati nekog u novogodišnjoj noći

Zanimljivosti -

Vladavina Jarca uvodi Bika u romantično razdoblje, a Blizanci će skrivati osećanja prema osobi koja im se sviđa, bojeći se odbijanja. Rak će naplatiti dugovanja

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: Naklonjeni Merkur i Venera olakšavaju poslovanje Ovnu pa ćete biti vrlo uspešni. Kolege će se oslanjati na vašu moć procenjivanja. Puni ste kreativnih ideja i rešenja, što će naići na odobravanje šefova.

Ljubav: Mogli biste da se zbližite s osobom koju poznajete od pre, ali joj zbog svojih ljubavnih briga niste poklanjali previše pažnje. No ovaj put prepustićete se lavini strasti i shvatiti da ste nakon dugo vremena napokon srećno i smireno zaljubljeni.

Zdravlje: Na samu novogodišnju noć odlično ćete se osećati pa ćete celo društvo zasmejavati i zabavljati. No ostalih dana pripazite, jer vas vladavina Jarca i Mars u tom znaku od 5.1. može iscrpiti i doprineti blažem padu imuniteta.

Najbolji dan: 31. decembar

Najlošiji dan: 3. januar

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Privodite poslove kraju, prepustite se prazničnom ugođaju i provedite se tako da ne mislite na poslovne brige. Ambicije i poslovnu energiju radije usmerite nakon 5. januara, kada ćete imati više optimizma.

Ljubav: Vladavina Jarca uvodi Bika u romantično razdoblje. Ako novogodišnju noć dočekujete u inostranstvu, nije isključeno poznanstvo, a isto čeka i one koji će intenzivnije izlaziti. Iako ćete biti napeti i otresiti, bračni odnosi time ipak neće biti narušeni.

Zdravlje: Ako već duže vreme razmišljate o započinjanju dijete, pravi je trenutak da ideju sprovedete u delo u prvim danima nove godine. Zvezde su vam naklonjene pa ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih tegoba.

Najbolji dan: 1. januar

Najlošiji dan: 6. januar

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Položaj Merkura u vama nasuprotnom znaku Strelca mogao bi da prouzrokuje teškoće s koncentracijom, naročito na planu komunikacije. Bićete brzopleti i događaće vam se da kažete i ono što ne mislite.

Ljubav: Skrivaćete osećanja prema osobi koja vam se sviđa, bojeći se odbijanja. No hrabrost u iskazivanju osećanja ipak bi mogla da vam se isplati – pozovite je u društvo na ispraćaj stare godine. Ako ste u braku, nisu isključene manje trzavice.

Zdravlje: Fizički ste u dobroj formi i možete podneti veće napore, ali psihički stagnirate, pa vam je odmor i te kako nužan. Na dočeku Nove godine razveselite se u dobrom društvu jer će vas to napuniti pozitivnom energijom.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 5. januar

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Rak će naplatiti dugovanja, a možda i dobiti vredan poklon od prijatelja, poslovnog partnera ili voljene osobe. Ako vam je nadređena osoba mlađa žena, pripazite se jer bi vaši odnosi mogli da se pogoršaju.

Ljubav: Venera u Strelcu i Sunce i Mars u Jarcu upozoravaju na zablude, kratki spoj u komunikaciji i negativan uticaj prijatelja i javnosti na vaš ljubavni život. Potrudite se da probleme rešavate čim se pojave – ne čekajte da se nepotrebno gomilaju.

Zdravlje: U periodu ste pojačanog psihofizičkog stresa koji vam može narušiti probavu, pa je bitno kakvu hranu unosite u sebe. Pijte biljne čajeve, pokušajte da odolite prazničnoj trpezi i budite umereni s masnim i slatkim.

Najbolji dan: 6. januar

Najlošiji dan: 3. januar

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Merkur i Venera u Strelcu biće vaši saveznici u dobrom poslovanju. Možda ćete nakratko morati da otputujete, ali vratićete se s dobrim vestima i sjajnim rezultatima. No mislite i na odmor jer ste iscrpljeni.

Ljubav: Nećete moći ni da pomislite o trenucima samoće jer ćete biti omiljeni kod poznatih i često pozivani u društvo, na proslave i zabave. Zbog događaja na emotivnom planu, nedelja će mnogima ostati u lepom sećanju. Novogodišnja noć donosi poznanstvo!

Zdravlje: Zahvaljujući podsticajnom Marsovom uticaju, sve do 5.1. bićete u sjajnoj formi. Bićete razigrani i veseli i uživaćete u druženjima i slavljima. Vaša zdravstvena situacija će se bitno poboljšati.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 6. januar

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Smanjite svoju poslovnu zahuktalost jer ćete se previše iscrpiti. U takvom stanju nećete moći da uživate u novogodišnjim praznicima, niti se mirno prepustiti porodičnoj idili. Od 5.1. krenite u akciju jer će vam sve polaziti za rukom.

Ljubav: Iako će biti ljubavnih blokada koje vas sprečavaju da se zbližite sa simpatijom, ništa nije izgubljeno. Vladavina Jarca označava prekretnicu, pa novogodišnji doček može rezultirati novim poznanstvom ili rasparivanju strasti s onim ko vam se sviđa.

Zdravlje: Psihički ćete biti osnaženi pa ćete odlično podnositi stres i napete situacije u kojima ćete reagovati pribrano. No nepovoljan Mars do 4.1. vas upozorava mogućih povreda pa posebno pripazite ako se bavite skijanjem.

Najbolji dan: 2. januar

Najlošiji dan: 1. januar

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: U odličnom ste poslovnom periodu u kojem ćete briljantnim idejama i radnom učinkovitošću nadmašiti sami sebe. Merkur u vama naklonjenom Strelcu otvara vam put napretku, ali i raspiruje vaše ambicije.

Ljubav: Vratiće vam se optimizam, osetićete da ste jači spram problema koji su vas dosad pratili. Samci bi mogli da upoznaju srodnu dušu ili u jednoj zanimljivoj osobi prepoznati prijatelja i iduće dane provesti u znatno prijatnijem i veselijem tonu.

Zdravlje: Budite oprezniji u saobraćaju i ne sedajte za volan pod uticajem alkohola, posebno u novogodišnjoj noći. Mars u Jarcu od 5.1. prilično će iscrpljivati vaše energetske zalihe, stoga je dobro da živite što mirnije i urednije.

Najbolji dan: 5. januar

Najlošiji dan: 2. januar

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Pozitivne energije imaćete na pretek pa će ostali svakodnevni problemi pasti u drugi plan, a vi u dobrom raspoloženju provesti nadolazeće dane. Iako ćete biti iscrpljeni, bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Svideće vam se šarmantna osoba koja će zavoditi duhovitim dosetkama. Ako ste u stabilnoj vezi, planete će vam priuštiti mnogo uživanja udvoje. Partner će s vama oduševljeno deliti svoje uspehe i uveseljavati vas pozivima na izlaske i putovanja.

Zdravlje: Fizička snaga će vam biti zavidna pa ćete moći da radite mnogo više nego inače. No vaš najveći neprijatelj zdravlju biće unutrašnji nemir, te pokušajte da ga smirite u dobrom društvu. U novogodišnjoj noći bićete u sjajnoj formi.

Najbolji dan: 6. januar

Najlošiji dan: 3. januar

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: Zahvaljujući Veneri i Merkuru u vašem znaku niko neće biti poželjniji, srećniji i uzbuđeniji od vas. Slede priznanja, nagrade i povlastice koje ste davno zaslužili, ali su vam dosad izmicale iz ruku.

Ljubav: Bićete privlačni, više ćete se doterivati i isticati ono najlepše na sebi, što neće proći neprimećeno. Odazovite se pozivu da s društvom ispratite staru godinu, jer nije isključeno da upoznate nekog s kim ćete imati savršenu komunikaciju.

Zdravlje: Ako ste za novogodišnje praznike negdje na putovanju ili nekom skijalištu, sigurno je da ćete se odlično provesti i kući vratiti puni utisaka. U dobrom ste periodu pa vašem zdravlju ne prete poremećaji.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 2. januar

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Računajte na osetljivu poslovnu komunikaciju gde su mogući ozbiljni nesporazumi sa saradnicima - vaše reči mogle bi nekoga da uvrede. No vrlo uspešno ćete se izvlačiti iz svih napetih situacija.

Ljubav: Slobodni, pazite se problematičnih pojedinaca. Istrajte na vernosti i iskrenosti i nemojte pristajati na veze za koje osećate da će biti površne. Ako ste prošli kroz bolni proces raskida veze, nije isključeno da baš ovih dana upoznate nekog novog.

Zdravlje: Nećete gubiti vreme na lenčarenje. Užitak će vam predstavljati aktivni život i boravak na svežem vazduhu, bez obzira na to koliko hladno bilo. Od 5.1. bićete izuzetno vitalni i puni pozitivne energije i izdržljivi.

Najbolji dan: 1. januar

Najlošiji dan: 3. januar

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Mogli biste često da radite u kasnim večernjim satima, diplomatski rešavate nesuglasice ili vrlo lukavo skrivate svoje namere i isto tako pronicljivo ulaziti u tajne pojedinaca koje smatrate konkurencijom.

Ljubav: Preduslovi za zdravo funkcionisanje vaše veze biće ljubav, poverenje, dobra komunikacija i spremnost preuzimanja obaveza. Ako to postoji, ništa neće moći da uzdrma stabilnost vaše veze. Ne morate da se bojite ni ljubavne konkurencije.

Zdravlje: Mnogo ćete izlaziti i kretati se i biti najsrećniji u društvima koja će vas puniti pozitivnom energijom. No pazite kako rukujete s pirotehničkim sredstvima – ne izlažite se nepotrebnim rizicima!

Najbolji dan: 5. januar

Najlošiji dan: 31. januar

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: Iako će vas neodložni poslovni događaji umarati, nećete propuštati značajnije događaje nego spretno uspevati da ispunite i sve privatne obaveze. Neki će iskoristiti slobodne dane i otputovati na zimovanje.

Ljubav: Poželećete da stvorite svoj mali unutrašnji svet u koji niko neće imati pristupa, pa ni partner. Pazite da ga tako ne odgurnete od sebe. Pokažite razumevanje i proanalizirajte odnos. Nepopuštanje, teranje inata i tvrdoglavost nisu rešenje.

Zdravlje: U novogodišnjoj noći mogli biste da osećate umor ili imate glavobolju, ali u dobrom društvu i takve tegobe će brzo proći. Vaše zdravlje će se naglo poboljšati od 5.1, kada ćete uživati Marsovu podršku.

Najbolji dan: 6. januar

Najlošiji dan: 1. januar

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

00:55

LJUDI NIJE ŠALA, PAZITE SE RETROGRADNOG MERKURA! Pevač otkrio, PLANETE utiču na sve: Brat mi je astrolog, UVEK GA PITAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track