DEJAN JE OD DEDE NASLEDIO VILU OD MILION EVRA NA TENERIFIMA: Luksuzno imanje izgleda DA SE SMRZNEŠ, a evo kako zarađuje na njemu
Foto: TikTok/privatedeki

RASKOŠNO

DEJAN JE OD DEDE NASLEDIO VILU OD MILION EVRA NA TENERIFIMA: Luksuzno imanje izgleda DA SE SMRZNEŠ, a evo kako zarađuje na njemu

Zanimljivosti -

Momak po imenu Dejan Mladenović pohvalio se na TikToku da je od dede nasledio kuću, i to na Tenerifima.

Dejan inače na TikToku objavljuje svoje avanture, a u jednom od snimaka pokazao je kako izgleda vila, tačnije hacijenda, koja mu je pripala, te šta planira da s njom radi.

Na samom početku videa otkrio je da kuća vredi milion evra.

- Zapravo, ovo nije kuča, ovo je hacijenda. Ima pet spavaćih soba i pogled na Atlanski okean. Sobe ne mogu da vam snimim jer su mi tu trenutno gosti - započeo je Dejan svoju priču dok je pokazivao svaki kutak impozantnog imanja.

- Deda je ovu kuću kupio na Tenerifima, i to na samom jugu iznad Alkale. Blizu je aerodroma, a i ovde je najtoplije. Terasa mi je omiljeni deo - otkrio je, a potom je pokazao i bazen s pogledom na Atlanski okean, ispod bazena su plantaže banana, a u okolini nema komšija.

Dejan je nasledstvo pretvorio u biznis, te kaže da kuću sada izdaje turistima, i to za 3.300 evra za deset dana, za deset osoba.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track