GLUMCI IZ IGRE SUDBINE KAO TAKMIČARI NAJSLABIJE KARIKE: Pančeta niste videli u ovoj ulozi, a evo kome je donirala osvojeni NOVAC
Foto: Promo

lep gest

GLUMCI IZ IGRE SUDBINE KAO TAKMIČARI NAJSLABIJE KARIKE: Pančeta niste videli u ovoj ulozi, a evo kome je donirala osvojeni NOVAC

Zanimljivosti -

Glumačka postava serije „Igra sudbine“ na jedno veče uskočila je u druge uloge. Sa humanim ciljem, našli su se u studiju kviza Najslabija karika, kako bi svojim znanjem prikupili što veću sumu novca, koju su potom donirali udruženju roditelja dece obolele od raka Nurdor.

Iako se takmičari ovog kviza obično susreću sa pitanjima iz oblasti opšte kulture, ovog puta našla su se tu i pitanja koja su testirala koliko se kolege glumci poznaju međusobno. Može se reći da će posle ove epizode ići na ubrzani kurs upoznavanja, budući da su se ipak bolje snašli sa temama iz oblasti opšte kulture.

Najslabija karika, Nikola Kojo
foto: Promo

Ipak, mesta za „glumački ego“ u ovoj ekipi nije bilo, pa su čak jedni drugima i pomagali kada "zagusti". Miloš Samolov, Matea Milosavljević i Stevan Piale, po mišljenju svojih kolega bili su najslabije karike u prvim rundama, da bi im se potom ispred studija pridlužili i Dragana Mićalović, Rade Nikolić, Zinaida Dedakin i Slobodan Ćustić.

Međutim, pre nego što je Ćusta napustio tim, gledaoci su imali priliku da čuju anegdote o njegovoj "teškoj ruci", nakon što je Nikola Kojo ispričao da je upravo od njega dobio najjači šamar na filmu. Ćusta se potom nadovezao rekavši da to nije ništa, jer je Milan Bosiljčić pao sa stolice kada je na snimanju dobio „vaspitnu“ od njega.

Najslabija Karika
foto: Promo

U finalnoj rundi za osvojenih 590.000 dinara borili su se Sandra Bugarski i Miroljub Turajlija. Do samog kraja bilo je napeto budući da su se čuvena Pančeta Sandra i Miroljub tačnim odgovorima pratili u stopu. Najzad, kao pobednica epizode „na tronu“ je ostala Sandra, a voditelju i gledaocima saopštila da će osvojena suma biti donirana Nurdoru.

Najslabija Karika
foto: Promo

Njihov kolega, Nikola Kojo ispratio ih je uz reči: "Dragi moji, hvala vam što ste bili tako divni i što ste bili humani. Ostanite takvi zauvek, jer to je misija svih umetnika!"

Bonus video:

01:16

ZVEZDA SERIJE IGRA SUDBINE: Sreću pronalazim u malim stvarima, a najsrećnija sam kada obradujem ćerku STIGAO NOVI ČLAN PORODICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track