SVAKI DAN GLEDAMO LICE OVE DEVOJČICE NA INTERNETU, A NE ZNAMO KO JE ONA: Sad je porasla, a evo zašto je najpoznatije dete na svetu
Foto: Printscreen

evo kako danas izgleda

SVAKI DAN GLEDAMO LICE OVE DEVOJČICE NA INTERNETU, A NE ZNAMO KO JE ONA: Sad je porasla, a evo zašto je najpoznatije dete na svetu

Zanimljivosti -

Kloi Klem postala je poznata 2013. godine kada je njena mama snimila njenu reakciju kad je saznala da idu u Diznilend. Njena sestra Lili počela je da plače od sreće zbog posete zabavnom parku, a Kloi je napravaila izraz lica koji je vrlo brzo postao poznat širom sveta.

Njeno lice od tada možemo da vidimo gotovo svaki dan, u nekom od popularnih mimova koji kruže internetom, a evo šta se sa njom dešava danas.

Kloi je napunila 13 godina, svoju popularnu sliku iz detinjstva okačila je kao naslovnu na svim društvenim mrežama i prikupila je milione pratilaca. Vremenom je dobila nadimak „side-eye kraljica“ i danas je sigurno jedna od najpoznatjih devojčica na svetu.

Da se neke stvari nikad ne menjaju dokazala je pre nekoliko meseci, kada je napravila poređenje svog popularnog izraza lica. Ona je pored svoje slike iz 2013. godine okačila novu na kojoj ima 13 godina i oduševila pratioce.

Ona sada ide u školu u državi Juta, a porodica pokušava da joj održi normalan tog detinjstva, iako je često pozivaju u različita gostovanja na televiziji.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:17

BEŽIIII, UBIĆU DETE! Voditeljka Pinka umalo da pregazi mališana sankama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track