IMA ČETVORO DECE, ALI SAMO JEDNO JE KRENULO NJEGOVIM STOPAMA: Evo koji popularni glumac je sin velikog Dubravka Jovanovića
Foto: Zorana Jevtić

da li ste znali da je to njegovo dete?

IMA ČETVORO DECE, ALI SAMO JEDNO JE KRENULO NJEGOVIM STOPAMA: Evo koji popularni glumac je sin velikog Dubravka Jovanovića

Pop kultura -

Glumac Dubravko Jovanović jedan je od onih glumaca koji je svojom autentičnošću i sjajnom glumom kupio simpatije publike. Proslavio se ulogom u čuvenoj jugoslovenskoj seriji "Sivi dom", a tokom karijere odigrao je ogroman broj uloga.

O svom privatnom životu gotovo nikada nije javno govorio, ali uprkos tome zna se da je godinama u skladnom braku sa Majom Jovanović, menadžerkom u oblasti kulture i umetnosti, s kojom ima četvoro dece, Dragoša, Vukašina i blizance Dariju i Vidana.

Vesna Čipčić, Dubravko Jovanović
foto: Darko Nikolić

Glumac je pre nekoliko godina otkiro da ne želi da utiče na to čime će se njegova deca baviti i da želi da svako od njih pronađe sam svoj put.

I dok blizanci još uvek ne moraju da donose tu važnu odluku, čime će se u životu baviti, najstariji sin Dragoš je odabrao Fakultet političkih nauka kao mesto za sticanje svog obrazovanja.

Za razliku od njega Vukašin je odlučio da krene očevim stopama. On je nedavno je završio Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a ljubitelji pozorišta su imali prilike da ga na daskama koje život znače prvi put vide 2019. godine u predstavi "Koferče".

U narednim godinama su se brojne pozorišne uloge smenjivale, a na filmskom platnu je debitovao 2021. godine ulogom Andreja Matića u filmu i seriji "Jedini izlaz".

Vukašin se takođe bavio i sinhronizacijom igranih filmova, a zvaničnu diplomu dobija 2021. godine, nakon čega njegova karijera ide uzlaznom putanjom.

(Kurir.rs/Glossy/A.G.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track