STARIJI GOSPODIN ZASPAO U KAFIĆU, A ONDA SE DESILA PODVALA GODINE: Ceo lokal plakao od smeha zbog onog što su mu uradili (VIDEO)
Foto: Printscreen

URNEBESNO

STARIJI GOSPODIN ZASPAO U KAFIĆU, A ONDA SE DESILA PODVALA GODINE: Ceo lokal plakao od smeha zbog onog što su mu uradili (VIDEO)

Zanimljivosti -

Nova godina tek što je počela, a brojni korisnici društvenih mreža pišu da već imamo najbolju podvalu u 2024. I, zaista, snimak je za samo nekoliko sati preplavio TikTok i Reddit, a čini se da ga je na internet postavio Fabricio Faćo, momak koji je u jednom italijanskom kafiću zabeležio urnebesnu situaciju.

Veselo društvo je primetilo usnulog starijeg gospodina u kafiću, pa se s njim tako dobro našalilo da su svi prisutni plakali od smeha.

Vickasti momci su se dosetili da starijem gospodinu koji je zaspao prekrštenih prstiju u ruke stave karte, a onda ga ubedili da su usred kartaške igre.

"Ma ovo su najbolje šale, bezazlene i tako izvedene da su na kraju i žrtvama smešne", prokomentarisao je jedan korisnik Reddita.

"Ovo je Italija u jednom snimku", nadovezao se jedan italijanski korisnik pomenute društvene mreže, pa neupućenima objasnio da je društvo zaigralo kartašku igru koja se zove briškula.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:15

SLUČAJNO SAM OKAČIO STORI, ŠALA JE BILA NESLANA Joksimović šokirao: Tog dana smo bili najčitaniji Đoković, Putin i ja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track