RENOVIRAO KUPATILO PA ISPOD PODA PRONAŠAO GOMILU KOSTIJU: Kad je shvatio zašto su tamo zakopane, vratio ih je nazad (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/beansfromacan

evo šta je otkrio

RENOVIRAO KUPATILO PA ISPOD PODA PRONAŠAO GOMILU KOSTIJU: Kad je shvatio zašto su tamo zakopane, vratio ih je nazad (VIDEO)

Zanimljivosti -

Vodoinstalater iz Velike Britanije objavio je snimak bizarnog otkrića ispod poda kupatila, koje je sređivao proteklog meseca.

Džonatan Bets (36) je angažovan na adaptaciji zdanja starog više od 200 godina, ali nije očekivao ovakvo iznenađenje.

- Vlasnici su otišli na odmor, a ja sam morao da uklonim podnu oblogu i iskopam zemlju. Možete da zamslite koliko sam se šokirao kada sam ugledao gomilu kostiju - kazao je Bets.

U zemlji je pronašao i deo vilične kosti, a jezivo otkriće je zabeležio kamerom i prikazao pratiocima na Tiktoku, prenosi New York Post. U početku nije mogao da shvati poreklo kostiju, a verovao je da pripadaju psu. Nakon Gugl pretrage i razgovora sa prijateljima koji se bave trgovinom, Bats je došao do najvažnijeg otkrića.

Pronađene kosti pripadale su svinji!

- Potom sam saznao da su ih ljudi nekada zakopavali ispod podova da bi oterali zle duhove. Zato sam ih odmah vratio nazad - kazao je vodoinstalater.

Kasnije je saznao od vlasnika zdanja da je prekoputa, svojevremeno, postojala farma svinja, a da su prostorije koje je sređivao bile deo klanice.

(Kurir.rs/Telegraf.rs/A.G.)

Bonus video:

15:47

KAKO IH NIJE SRAMOTA? BUTNE KOSTI POKOJNIKA SU SNIMALI Španović: Šta može ONA da nam pomogne kada NE ZNA SRPSKE PROBLEME?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track