UDRUŽILI SE PROTIV NJEGA PA IM SE TO OBILO O GLAVU: Takmičari doneli nepravednu odluku i najjačeg poslali kući pa usledio ŠOK OBRT
Foto: Promo

ovome se nisu nadali

UDRUŽILI SE PROTIV NJEGA PA IM SE TO OBILO O GLAVU: Takmičari doneli nepravednu odluku i najjačeg poslali kući pa usledio ŠOK OBRT

Zanimljivosti -

U sinoćnoj epizodi kviza Najslabija karika, takmičari su ponovo taktizirali i pred sam kraj izbacili "jačeg od sebe".

Na taktičko izbacivanje bilo je pritužbi tokom cele epizode, pa se tako nekoliko takmičara prilikom napuštanja igre, požalilo na to da su nepravedno izbačeni od strane svojih kolega.

Igor Janjić - pobednik
Igor Janjić - pobednikfoto: Promo

Taktički ili ne, do trona može samo jedan od devetoro učesnika, a to je ovoga puta bio Igor Janjić iz Beograda, koji je kući odneo iznos od 308 000 dinara.

Da Najslabija karika nije samo kviz znanja, već i sreće i taktike, imali smo prilike da vidimo više puta, ali uprkos tome publika i dalje burno reaguje svaki put kada se desi slična situacija.

Izbacili najjačeg, ali im se obilo o glavu

Tako je bilo i ovog puta kada je Uroša Čakar iz Beograda, uprkos tome što je u četiri runde statistički bio najjača karika, od strane svojih kolege iz tima izglasan u pretposlednjoj rundi, sa idejom da im takav potez olakša put do osvojene sume od 308 000 dinara.

Nepravedno izbačeni Uroš Čakar
Nepravedno izbačeni Uroš Čakarfoto: Promo

„Na neki način sam se pribojavao da će do ovoga da dođe. Tokom celog kviza, u dosta krugova sam bio najjača karika i naravno da je svima lakše da igraju sa nekim ko je slabiji. To je klasičan izbor slabijeg protivnika. Mislim da sam finale zaslužio više nego neki koji su tamo“, izjavio je Uroš prilikom izlaska iz studija.

Šok obrt u završnici kviza

Ipak, Igoru Janjiću i Aleksandru Puškašu finalna runda pala je mnogo teže nego što su se nadali, budući da im je znanje bilo prilično izjednačeno. Tako je i na kraju devete runde rezultat bio nerešen, pa su takmičari igrali „na penale“.

Aleksandar Puškaš
Aleksandar Puškašfoto: Promo

Iz te borbe kao jači je izašao dvadesetogodišnji Igor, jedan od najmlađih takmičara i pobednika ovog kviza Najslabija karika. Pobednik je pokazao zavidno znanje, a osvojenu sumu, kako kaže, planira da potroši na putovanje sa svojom devojkom. Reklo bi se da Igor ima sreće i u ljubavi i u kvizu!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track