NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JANUARA DO 3. FEBRUARA: Rak se suočava s OPTUŽBAMA NA POSLU, a ovaj znak će ODLEPITI OD LJUBAVI
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 28. JANUARA DO 3. FEBRUARA: Rak se suočava s OPTUŽBAMA NA POSLU, a ovaj znak će ODLEPITI OD LJUBAVI

Zanimljivosti -

Lavovima je potrebna promena ili novo iskustvo koje će ih istovremeno fizički pokrenuti i obnoviti duhovnu energiju. Stoga ako ste sami, okupite društvo i češće izlazite. Mogli biste u nekoga jako da se zaljubite.

Ovan

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Posao: Osetićete pad radne motivacije i zasićenje poslom koji radite. Nećete imati teškoća da razradite neki plan, ali kada ćete hteti da ga realizujete, onda će nastati problemi. Ipak, neki Ovnovi će i u ovim okolnostima napredovati.

Ljubav: Neke stvari ćete raditi samo iz inata. Voljena osoba će tražiti dokaze vaše ljubavi pa nemojte neozbiljnošću izigrati njeno poverenje. Naići ćete na probleme s partnerovom porodicom ili daljom rodbinom - sve raščistite otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Mars u Jarcu mogao bi da utiče na loš imunitet pa posegnite za vitaminskim preparatima, a još bolje bi bilo da jedete što više svežeg voća. Čuvajte grlo i glasne žice, a na velikim hladnoćama nosite šalove i kape.

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 3. februar

Bik

horoskop, bik
foto: Profimedia

Posao: Mogli biste da istupite u javnost, prezentujete svoju ideju ili proizvode i ostvarite kontakte u inostranstvu. Stvarajte i delujte – ne budite pasivni. Vaši postupci izazvatće oduševljenje saradnika.

Ljubav: Svakodnevica Bikova će biti puna novih trenutaka u kojima će do izražaja doći njihov šarm. Ako imate ljubav na daljinu, uskoro vas očekuje i susret, iako su moguća i odlaganja takvih planova zbog nepredvidljivih okolnosti kojima je izložena druga strana.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, a mnogi koji su bili bolešljivi sada će imati više energije. Naglo bi mogla da se javi želja za zdravijim načinom života, stoga neće čuditi ako krenete na dijetu ili počnete da se bavite vežbanjem.

Najbolji dan: 29. januar

Najlošiji dan: 2. februar

Blizanci

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Posao: Planete će Blizancima kočiti energiju i nepovoljno se odražavati na samopouzdanje. Uznemiravaće vas otežan pristup nekim podacima i spoznaja da se neke situacije događaju mimo vašeg uticaja i kontrole.

Ljubav: Mnogo energije ulagaćete u situacije koje nisu u bliskom doticaju s vašim brakom, na primer posao, roditelji i stambeni prostor. Nemojte iz tih aktivnosti isključiti partnera. Radije se prepustite površnom uživanju, nego iscrpljujućem razmišljanju.

Zdravlje: Nemojte ignorisati znakove koje vam vaše telo šalje. Ne dozvolite da se simptomi razbuktaju i postanu hronični – radije idite kod lekara. Bićete neraspoloženi i setni – pozovite prijatelje da vas razvesele.

Najbolji dan: 30. januar

Najlošiji dan: 28. januar

Rak

horoskop, rak
foto: Profimedia

Posao: Moraćete da se branite od nekih optužbi u poslovnoj sredini. Ako pokažete smirenost, pre ćete ućutkati zlonamernike. Nemojte se opterećivati ogovaranjima i očekivati da baš svako mora da vas razume.

Ljubav: Neslaganje karaktera među partnerima postaće izraženije. Ne gubite nadu jer će emotivna kriza koja će vas zahvatiti biti poučna i omogućiti vam da spoznate i bliže upoznate osobu s kojom ste u vezi ili braku. Rakove samce zavodi neko neuhvatljiv.

Zdravlje: Nalazite se u iscrpljujućem periodu u kojem ćete trošiti mnogo svojih energetskih zaliha. Kako biste se što bolje nosili s naraslim stresom, posegnite za B vitaminima. Mogli bi da vas muče bolovi u kičmi.

Najbolji dan: 3. februar

Najlošiji dan: 31. januar

Lav

horoskop, lav
foto: Profimedia

Posao: Sunce, Mars i Merkur u šestom polju pokazatelj je utroška velike količine energije na rad koji će često biti propraćen nerviranjem, ponekad i verbalnim duelima. Nemojte reagovati razdražljivo na opaske kolega.

Ljubav: Lavovima je potrebna promena ili novo iskustvo koje će ih istovremeno fizički pokrenuti i obnoviti duhovnu energiju. Stoga ako ste sami, okupite društvo i češće izlazite jer se time povećavaju šanse za poznanstvo. Mogli biste u nekoga jako da se zaljubite.

Zdravlje: Zbog zdravstvenih tegoba češće ćete posećivati lekara ili odraditi terapije. Vreme je odlično za sve oblike lečenja, a ako imate problema sa zubima, imaćete više hrabrosti da posetite stomatologa.

Najbolji dan: 1. februar

Najlošiji dan: 3. februar

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Posao: Ne dopustite da vas išta udalji od poslovnih obaveza, naročito sada kada vam Merkur nije prepreka u ostvarenju planova. Zasjaćete kreativnim idejama, a oni ambiciozniji ugrabiće odličnu poslovnu priliku.

Ljubav: Venera Devicama uliva više emotivnog samopouzdanja. Bićete spremniji da podelite deo sebe i svog života s voljenom osobom, a optimizam i nežnost koje ćete osećati zalečiće stare rane i izbrisati donedavne crne oblake s vašeg ljubavnog neba.

Zdravlje: Nećete se štedeti. Fizička aktivnost biće vam odličan način da se rešite viška energije. Zdravlje će vam biti svakim danom sve bolje jer vam planete u Jarcu daruju vitalnost i energiju.

Najbolji dan: 29. januar

Najlošiji dan: 31. januar

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Posao: Mnogo toga vam se sada događa, ali računajte i na prepreke koje neće biti odmah uočljive. Bićete zaboravni i brzopleti pa će vam trebati više vremena za ispunjavanje svakodnevnih obaveza i zadataka.

Ljubav: Menjaćete odnos prema partneru, sumnjati u sebe i svoja osećanja. Smirite nervozu i sve što bi moglo da izazove nesporazume. Moguć je snažan uticaj člana porodice, koji bi Vagama mogao da našteti lošim savetima i mešati se u vezu ili brak.

Zdravlje: Bićete dobrog raspoloženja, ali nećete moći da se pohvalite dobrom kondicijom. Uzrok tome može biti poslovni ili porodični stres s kojim ćete se teško nositi. Pazite na grlo, a žene na uro–genitalni trakt.

Najbolji dan: 30. januar

Najlošiji dan: 28. januar

Škorpija

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Posao: Merkur se nalazi u vama naklonjenom znaku Jarca pa se više nećete sudarati sa preprekama, proživljavati nerviranja i nepravde na poslu. Isticaćete se britkim umom i sjajnim zapažanjem.

Ljubav: Nećete biti raspoloženi za razgovor niti će vam polaziti za rukom da objasnite svoja osećanja. Ne zamerite partneru ako izgubi neki put živce jer će teško prihvatati vašu hirovitost. Škorpijama samcima nije isključeno da svojim šarmantnim ponašanjem nekog zavedu.

Zdravlje: Naklonjene planete biće zaslužni za vašu dobru fizičku formu i izdržljivost. Odlično ćete se osećati i optimizmom terati bolesti od sebe. Manje tegobe mogu biti vezane za problematičan ten lica.

Najbolji dan: 3. februar

Najlošiji dan: 31. januar

Strelac

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Posao: Odlično ćete se slagati s kolegama i nadređenima, a komplimenti i nagrade dodatno će vas motivisati na rad. U raspolaganju novcem moći ćete da se pohvalite zavidnom dozom trezvenosti i promišljenosti.

Ljubav: Mnogo toga bi Strelcima moglo da se promeni nabolje. Imaćete više prigoda za emotivne užitke, flertove i poboljšanje vašeg odnosa s voljenom osobom. Mnogi od vas su u pravom ljubavnom zanosu, a i samci će biti srećne ruke i nekog upoznati.

Zdravlje: Ulagaćete mnogo pažnje u svoju spoljašnjost i početi da vežbate i brojite kalorije. Budite uporni jer rezultati neće doći preko noći. Intelektualno ćete biti u vrhunskoj formi pa ćete bolje pamtiti, ali i učiti.

Najbolji dan: 1. februar

Najlošiji dan: 29. januar

Jarac

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Posao: Zavidna količina energije, intelektualne nadmoći i fizičke izdržljivosti Jarčevima će omogućiti ostvarivanje ciljeva. Izborićete se za veća primanja ili napokon dobiti novac koji ste odavno zaradili.

Ljubav: Odlično ćete se slagati s partnerom. Njegov pogled govoriće vam više od reči, a i sami ćete uzvraćati na sličan način. Bićete odlučni da donesete važne ljubavne odluke, bilo da je reč o stabilizovanju već postojećeg odnosa ili sklapanju braka.

Zdravlje: Venera u vašem znaku biće zaslužna za vaš prolepšani izgled i odlično raspoloženje. Zdravstvenih tegoba nećete ni imati, a ako se i pojave, biće vezane za prolazne prehlade. Zato se dobro utoplite.

Najbolji dan: 28. januar

Najlošiji dan: 1. februar

Vodolija

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Posao: Primetićete nenaklonost ili zavist pojedinaca na koje ne bi trebalo da se obazirete. Izbegavajte tračarenje kolega, čak i u šali. U periodu ste kad lako možete da ispadnete krivi za nešto što niste uradili.

Ljubav: Bićete spremni za igru otvorenih karata, pa bi moglo da vam se dogodi da u ime bolje budućnosti priznate partneru svoje ljubavne grehe, grešku iz mladosti i slično. Vodolije samci bi trebalo da raščiste ono što ih dugo muči i okrenu se novim ljubavima.

Zdravlje: Sve će vas nervirati pa ćete lako planuti i posvađati se. Ispijanje kafe samo će potencirati vašu nervozu pa je dobro taj napitak smanjiti. Ako patite od nesanice, pokušajte da se pre spavanja iscrpite vežbanjem.

Najbolji dan: 31. januar

Najlošiji dan: 3. februar

Ribe

horoskop, ribe
foto: Profimedia

Posao: Merkur u Jarcu omogućiće vam popravljanje finansijske situacije i pomoć uticajnih pojedinaca. Sledite ambicije i okrenite situaciju u svoju korist, posebno ako se radi o novčanim ulaganjima.

Ljubav: Planete Ribama pomažu u sređivanju nereda u intimnom životu. Jasnije ćete shvatiti motive prevrtljivog partnerovog ponašanja, ali nije naodmet da se kritički osvrnete i na svoje ponašanje. Pružite ruku pomirenja, počnite ispočetka, isplati se.

Zdravlje: Od ove nedelje vaša vitalnost će biti u porastu, što će se odraziti i na vaše poboljšano raspoloženje. Bićete društveni, mnogo ćete izlaziti i kretati se, a mnogi među vama odlaziće kod frizera ili kozmetičara.

Najbolji dan: 2. februar

Najlošiji dan: 29. januar

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track